Închide meniul

Simona Halep, pregătită pentru cele 14 zile de carantină. "Pandemia este ţinută sub control în Australia". Cum se antrenează înaintea noului sezon

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 ianuarie 2021, 6:26

Simona Halep, pregătită pentru cele 14 zile de carantină. "Pandemia este ţinută sub control în Australia". Cum se antrenează înaintea noului sezon

Profimediaimages

Simona Halep va sta două săptămâni în carantină

A doua jucătoare a lumii este pregătită pentru cele 14 zile de carantină, perioadă în care va putea ieşi din hotel câte cinci ore pe zi pentru a se antrena. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep: "Când vom ieşi din carantină vom fi liberi"

"Ştiu că va fi dificil din punct de vedere mental, dar simt că am experienţă şi ştiu la ce să mă aştept. Sunt mai puţin stresată acum pentru că ştiu că pandemia este ţinută sub control în Australia şi că atunci când vor ieşi din carantină vom fi liberi!

Mă uit în urmă, spre sezonul din 202, cu mândrie şi sentimentul de împlinire, mai ales ca urmare a circumstanţelor date de pandemia Covid-19. Când competiţiile au fost întrerupte, era neclar dacă vom mai putea juca tenis în 2020. A fost dificil la nivel mental şi mi-a dat timpul necesar pentru a aprecia tenisul, să fiu recunoscătoare atunci când mi s-a dat şansa să joc din nou", a declarat Simona Halep pentru Reuters.

Halep a avut coronavirus şi a reuşit să se vindece după 10 zile. Acum susţine campania de vaccinare anti-Covid.

"Din fericire, nu am fost atât de bolnavă. Bineînţeles, ca şi sportivă profesionistă, m-am temut pentru plămânii mei şi am făcut multe teste. Totul a fost bine", a mai spus numărul 2 WTA.

Reclamă

Simona a dezvăluit şi în ce stadiu este cu pregătirea pentru Australian Open, turneu care se va disputa între 8 şi 20 februarie.

"Am muncit mult la capitolul fizic. Acum trebuie să am grijă de corpul meu mai mult ca oricând, aşa că fac o mulţime de exerciţii pentru forţă şi viteză. De la începutul lunii decembrie am intensificat munca pe teren.

Fac o mulţime de exerciţii şi repetări. Deja joc câteva seturi împotriva altor românce şi mă pregătesc pentru primele meciuri din Australia", a precizat Halep.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Românca are aşteptări uriaşe la Australian Open
  • Dezvăluirile făcute de Simona Halep

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat Vezi toate știrile
Citește și