Închide meniul

Simona Halep îşi plăteşte regeşte antrenorul. Horia Tecău a dezvăluit ce salariu uriaş încasează Darren Cahill

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 noiembrie 2020, 13:57

Reclamă
Simona Halep îşi plăteşte regeşte antrenorul. Horia Tecău a dezvăluit ce salariu uriaş încasează Darren Cahill

Profimediaimages

Darren Cahill primeşte un salariu senzaţional de la Simona Halep

Cahill a mai lucrat, în trecut, cu Lleuyton Hewitt şi Andre Agassi. Halep l-a convins să i se alăture echipei în 2016 şi l-a recompensat pe măsură.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Darren Cahill primeşte o sumă impresionantă de la Simona Halep

Din ultimele informaţii, Simona Halep îi oferă lui Cahill un salariu anual care depăşeşte un milion de euro. Horia Tecău este convins că zvonurile sunt adevărate. 

Da, din zvonuri câştigă un milion de euro. Eu plăteam antrenorul de la 1.000 de euro pe săptămână la 2.000 de euro pe săptămână. Antrenorii de dublu, care sunt pe circuit, de multe ori lucrează și cu două echipe. Se fac contracte și pe bonusuri de rezultat. Dacă există performanțe, mi se pare normal ca toată lumea să fie recompensată”, a spus Horia Tecău pentru GSP.

În acest an, românca a câştigat aproape 2 milioane de dolari. Astfel, câştigurile ei totale, din tenis, au depăşit 37 de milioane de dolari.

Simona Halep şi-a cumpărat o vilă de câteva milioane de euro

Simona Halep a făcut o nouă achiziţie de lux. Simona, care în prezent locuieşte în Complexul Stejarii, deţinut de Ion Ţiriac, şi-a cumpărat o vilă în cel mai scump cartier al Capitalei: Primăverii.

Reclamă
Reclamă 4

Simona Halep ar fi plătit câteva milioane de euro pentru imobil. În prezent, vila se află în renovare şi, când va fi gata, a doua jucătoare a lumii se va muta cu iubitul ei, Toni Iuruc.

Recomandări
Citește și:

Va reuși Corvinul să intre în grupele Europa League?

Loading ... Loading ...
Reclamă
22:14

Ilie Dumitrescu a dat verdictul după ce Mitriţă nu a fost convocat pentru EURO 2024: „Nu mai poţi fi ‘Rege’!”

21:50

LIVE TEXTUniversitatea Craiova – U Cluj 0-0. Prelungiri în duelul din finala barajului pentru Conference League

21:41

Olimpiu Moruţan a retrogradat în Turcia! Niţă, Drăguş, Sorescu şi Maxim s-au salvat la limită! Galatasaray, campioană

21:37

FotoDaniel Popa, întrebat direct dacă vine la FCSB! Răspunsul imediat pe care l-a dat cu soţia lângă el

21:15

LIVE VIDEOElveția – Cehia e ACUM în AntenaPLAY. Marea finală a Campionatului Mondial de hochei. Suedia a câştigat finala mică

21:09

Corvinul, la un pas să fie cap de serie în Europa League! Posibilele adversare din primul tur preliminar

1 VIDEORăzvan Lucescu este campion în Grecia cu PAOK! Românul a cucerit titlul pe terenul rivalei. Aris – PAOK 1-2 a fost în AntenaPLAY! 2 FotoIrina Deleanu, în extaz după Campionatele Europene: „Încă mai cred că este un vis! Mă ciupesc să văd dacă este real” 3 VIDEOIsack Hadjar a câștigat Cursa de Formula 2 de la Imola! Performanță de senzație pentru pilotul de la Campos Racing 4 VIDEOCharles Leclerc va pleca din pole-position în Marele Premiu de la Monaco, duminică, live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu de la Imola! Cursa a fost live pe Antena 1 şi AntenaPLAY 6 VIDEOSami Meguetounif a câștigat Cursa de Formula 3 de la Imola! Goethe a terminat pe 2. A fost spectacol în AntenaPLAY
Citește și