Închide meniul

Simona Halep îşi plăteşte regeşte antrenorul. Horia Tecău a dezvăluit ce salariu uriaş încasează Darren Cahill

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 noiembrie 2020, 13:57

Simona Halep îşi plăteşte regeşte antrenorul. Horia Tecău a dezvăluit ce salariu uriaş încasează Darren Cahill

Profimediaimages

Darren Cahill primeşte un salariu senzaţional de la Simona Halep

Cahill a mai lucrat, în trecut, cu Lleuyton Hewitt şi Andre Agassi. Halep l-a convins să i se alăture echipei în 2016 şi l-a recompensat pe măsură.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Darren Cahill primeşte o sumă impresionantă de la Simona Halep

Din ultimele informaţii, Simona Halep îi oferă lui Cahill un salariu anual care depăşeşte un milion de euro. Horia Tecău este convins că zvonurile sunt adevărate. 

Da, din zvonuri câştigă un milion de euro. Eu plăteam antrenorul de la 1.000 de euro pe săptămână la 2.000 de euro pe săptămână. Antrenorii de dublu, care sunt pe circuit, de multe ori lucrează și cu două echipe. Se fac contracte și pe bonusuri de rezultat. Dacă există performanțe, mi se pare normal ca toată lumea să fie recompensată”, a spus Horia Tecău pentru GSP.

În acest an, românca a câştigat aproape 2 milioane de dolari. Astfel, câştigurile ei totale, din tenis, au depăşit 37 de milioane de dolari.

Simona Halep şi-a cumpărat o vilă de câteva milioane de euro

Simona Halep a făcut o nouă achiziţie de lux. Simona, care în prezent locuieşte în Complexul Stejarii, deţinut de Ion Ţiriac, şi-a cumpărat o vilă în cel mai scump cartier al Capitalei: Primăverii.

Reclamă

Simona Halep ar fi plătit câteva milioane de euro pentru imobil. În prezent, vila se află în renovare şi, când va fi gata, a doua jucătoare a lumii se va muta cu iubitul ei, Toni Iuruc.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României Vezi toate știrile
Citește și