Închide meniul

Simona Halep, premiată de WTA. Este pentru prima dată în carieră când i se întâmplă asta. Reacția savuroasă a româncei

Antena Sport Publicat: 18 octombrie 2020, 6:52

Reclamă
Simona Halep, premiată de WTA. Este pentru prima dată în carieră când i se întâmplă asta. Reacția savuroasă a româncei

AFP7 / Rob Prange via Hepta

Simona Halep

Simona Halep a primit pentru prima dată în carieră premiul pentru lovitura lunii septembrie într-un meci de dublu, pe care l-a jucat alături de Monica Niculescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep și Monica Niculescu au avut un schimb de mingi fabulos la Roma, în turul I, contra perechii Elina Svitolina/Dayana Yastremska (Ucraina), scor 6-0, 6-1.

Primul al carierei?”, a fost reacția plină de uimire a Simonei Halep. Dacă la simplu, SImona Halep ocupă locul 2 WTA, la dublu, probă în care evoluează extrem de rar, se află pe locul 145.

Dezvăluiri în premieră făcute de Simona Halep. "De 11 ani joc numai cu orteză"

Simona Halep a avut un salt uriaș în carieră. În 2009 juca primul meci în circuitul WTA, iar de atunci a scris istorie. Campioana de la Wimbledon a trecut și prin momente mai puțin plăcute.

"Acum vreo 10-11 ani eram în străinătate și m-a luat durerea de tendon. Atunci doctorul de la turneu mi-a recomandat să fac un test. Am făcut și de atunci am avut parte de orteză. Am folosit zi de zi.

Reclamă

Atunci când merg am renunțat la ele pentru că vreau să se așeze tălpile și să mă simt și eu un pic mai comod, dar atunci când fac efort le folosesc în permanență. Mi-au echlibrat tot corpul. Înainte eram cu 1-1.5% diferență, atunci când călcam de pe un picior pe celălalt, iar acum sunt la 0.1-0.2%. Am progresat foarte mult în anii aceștia", a declarat Simona Halep într-un interviu acordat Asociației de Podiatrie.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:10 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe de start 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid Vezi toate știrile
Citește și