Închide meniul

EXCLUSIV | Ilie Năstase, semnal de alarmă pentru Halep. "Este favorită numărul unu, dar asta nu îi garantează că va câştiga Roland Garros"

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 septembrie 2020, 15:52

Reclamă
EXCLUSIV | Ilie Năstase, semnal de alarmă pentru Halep. "Este favorită numărul unu, dar asta nu îi garantează că va câştiga Roland Garros"

Profimediaimages

Ilie Năstase are aşteptări mari de la Simona Halep

Năstase speră ca Simona să nu sărbătorească prea mult reuşita din Italia. Doar dacă va fi concentrată maximă va putea câştiga un nou turneu de Grand Slam.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Năstase, prima reacţie după ce Simona Halep a câştigat turneul de la Roma

"Dacă ai luat un turneu înainte de Roland Garros nu garantează că ajungi şi în finală. O iei de la capăt. Ştie şi ea asta. Cele trei turnee câştigate trebuie uitate. Sunt deja câştigate. 

E uşor să zic a câştigat la Roma, gata, câştigă şi Roland Garros. Nu îţi garantează nimeni treaba asta. E favorită numărul unu, dar asta nu îi garantează că ia trofeul. Să fie foarte atentă şi să se concentreze", a declarat Ilie Năstase pentru AS.ro.

Simona Halep este într-o formă de zile mari. A câştigat ultimele 14 meciuri pe care le-a jucat şi are o şansă uriaşă de a da lovitura şi la Roland Garros. Ocupanta locului 1 WTA, Ashleigh Barty, nu va participa în competiţia din Franţa. Astfel, Simona o poate detrona pe australiancă dacă va repeta performanţa din 2018, când a ridicat trofeul.

"Salutare, tuturor. Am avut o săptămână grozavă la Roma şi mă bucur că voi avea acest trofeu acasă. Ştiu că nu puteţi fi lângă mine aici din cauza restricţiilor, dar vă mulţumesc că mă încurajaţi şi vă trimit un sărut!", a spus Simona Halep după finala cu Karolina Pliskova.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și