Închide meniul

Simona Halep s-a decis. Românca va participa la Roland Garros. Anunţul făcut de francezi!

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 septembrie 2020, 16:30

Reclamă
Simona Halep s-a decis. Românca va participa la Roland Garros. Anunţul făcut de francezi!

Profimediaimages

Simona Halep se duce la Roland Garros

Din cauza pandemiei, ocupanta locului 2 WTA a refuzat să facă deplasarea în Statele Unite, acolo unde se desfăşoară US Open. Nu o sperie însă să ajungă în capitala Franţei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a acceptat prezenţa la Roland Garros

Simona Halep a câştigat Roland Garros în 2018. Anul trecut s-a oprit în sferturile de finală. Specialistă pe zgură, Simona va avea o concurenţă de foc la ediţia care va avea loc între 27 septembrie şi 11 octombrie. Nu lipseşte nici liderul WTA, Ashleigh Barty. De altfel, şi-au anunţat participarea toate sportivele din TOP 10.

Irina Begu, Sorana Cîrstea, Patricia Ţig şi Ana Bogdan sunt celelalte românce care au anunţat că nu lipsesc de la Roland Garros. 

Simona Halep se antrenează în Bucureşti. La ultimul antrenament a venit cu ultima achiziţie: e cea mai scumpă maşină electrică! Înainte să înceapă pregătirea, Halep a avut grijă de rachetele ei. N-a fost un antrenament uşor pentru Halep, care a avut în faţă un puşti de viitor. Un tânăr de 17 ani a alergat-o pe Halep pe tot terenul!

"Am crezut prima dată că e o glumă, dar după am intrebat dacă e ceva serios şi mi s-a zis că da. Nu mi-a venit să cred. Sper că i-a plăcut şi ei. Cel puţin mie mi s-a părut destul de bine", a spus partenerul de antrenament al Simonei Halep, Alexandru Chiriţă.
 

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:07

Florin Tănase, antrenamente alături de FCSB la baza din Berceni! Decizia luată de mijlocaşul român

13:37

Programul românilor la Jocurile Olimpice 2024 – sâmbătă, 27 iulie

13:33

FCSB – Oţelul LIVE TEXT (ora 22:00). Campioana caută prima victorie din acest sezon de Liga 1. Echipele probabile

12:50

VIDEOIsack Hadjar, cel mai rapid pilot în antrenamentele din Formula 2 din Belgia! Calificările sunt la 16:05, LIVE în AntenaPLAY

12:44

Nadia Comăneci, încrezătoare înaintea Jocurilor Olimpice 2024! Proba din gimnastică cu şanse la medalie: „E loz în plic”

12:07

Saul Alvarez îşi pune centurile în joc! Cu cine se va lupta Canelo

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 VIDEOAntrenamentele din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Belgiei au fost în AntenaPLAY! Luke Browning, cel mai bun timp 5 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus” 6 Dosar penal pentru Gică Craioveanu după ce a fost prins la volan cu permisul suspendat
Citește și