Închide meniul

Simona Halep, pusă să semneze un document controversat prin care își asumă și decesul

Antena Sport Publicat: 10 august 2020, 7:16

Reclamă
Simona Halep, pusă să semneze un document controversat prin care își asumă și decesul

AntenaSport

Simona Halep ar putea avea parte de condiții grele la US Open

”Îmi asum din proprie inițiativă întreaga responsabilitate pentru orice risc, orice accidentare personală, inclusiv boli serioase sau moarte, ca urmare a prezenței mele în facilitățile turneului, indiferent că acestea sunt cauzate din neglijența organizatorilor sau altfel”, se arată într-un comunicat emis de americani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă presa internațională a privit cu îndoială un asemenea document, există sportivi care nu sunt deranjați de existența lui. Jucătorii sunt obligați să semneze și pentru că nu vor da în judecată Federația Americană.

”Noi luăm fiecare decizie atunci când jucăm, legat de cât jucăm. Acest lucru va avea un anume efect asupra corpului nostru. Astfel, legat de deciziile luate față de Covi-19, lucrurile se află în același stadiu”, a spus Johanna Konta. 

Simona Halep nu știe dacă va ajunge la US Open

Cea mai bună performanţă a lui Halep la US Open a venit în 2015, atunci când a fost eliminată în semifinalele competiţiei de Flavia Pennetta, 1-6, 3-6. ”Simo” nu știe încă dacă va merge la Flushing Meadows.

“Cu siguranţă voi decide după acest turneu de la Praga. În SUA, condițiile sunt dure”, a spus Halep, citată de Reuters.

Reclamă

Din România, mai sunt acceptate direct Sorana Cîrstea, locul 75 WTA, Irina Begu, locul 81 WTA, Patricia Maria Ţig, locul 85 WTA, şi Mihaela Buzărnescu, locul 120 WTA.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și