Închide meniul

Simona Halep, pusă să semneze un document controversat prin care își asumă și decesul

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 august 2020, 7:16

Simona Halep, pusă să semneze un document controversat prin care își asumă și decesul

AntenaSport

Simona Halep ar putea avea parte de condiții grele la US Open

”Îmi asum din proprie inițiativă întreaga responsabilitate pentru orice risc, orice accidentare personală, inclusiv boli serioase sau moarte, ca urmare a prezenței mele în facilitățile turneului, indiferent că acestea sunt cauzate din neglijența organizatorilor sau altfel”, se arată într-un comunicat emis de americani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă presa internațională a privit cu îndoială un asemenea document, există sportivi care nu sunt deranjați de existența lui. Jucătorii sunt obligați să semneze și pentru că nu vor da în judecată Federația Americană.

”Noi luăm fiecare decizie atunci când jucăm, legat de cât jucăm. Acest lucru va avea un anume efect asupra corpului nostru. Astfel, legat de deciziile luate față de Covi-19, lucrurile se află în același stadiu”, a spus Johanna Konta. 

Simona Halep nu știe dacă va ajunge la US Open

Cea mai bună performanţă a lui Halep la US Open a venit în 2015, atunci când a fost eliminată în semifinalele competiţiei de Flavia Pennetta, 1-6, 3-6. ”Simo” nu știe încă dacă va merge la Flushing Meadows.

“Cu siguranţă voi decide după acest turneu de la Praga. În SUA, condițiile sunt dure”, a spus Halep, citată de Reuters.

Reclamă

Din România, mai sunt acceptate direct Sorana Cîrstea, locul 75 WTA, Irina Begu, locul 81 WTA, Patricia Maria Ţig, locul 85 WTA, şi Mihaela Buzărnescu, locul 120 WTA.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:08 David Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! Vezi toate știrile
Citește și