Închide meniul

Simona Halep, primul succes de după pandemie! Campioana de la Wimbledon a făcut spectacol la Winners Open

Antena Sport Publicat: 5 iulie 2020, 17:26

Reclamă
Simona Halep, primul succes de după pandemie! Campioana de la Wimbledon a făcut spectacol la Winners Open

Zuma Press / AFP7 via hepta

Simona Halep, primul succes de după pandemie! Campioana de la Wimbledon a făcut spectacol la Winners Open

Halep a evoluat într-un meci de dublu mixt alături de Horia Tecău. Cei doi au înfruntat perechea Marius Copil/ Gabriela Ruse, care a fost și câștigătoarea turneului de la simplu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a revenit pe terenul de tenis

Simona Halep și Horia Tecău au câștigat fără probleme meciul. Cei doi s-au impus în două seturi, scor 6-4, 6-3. Partida a durat 70 de minute.

Simona nu a luat încă o decizie privind participarea la turneele WTA, dar există posibilitatea să revină în competiția de la Palermo.

”Este greu fără turnee, simt lipsa lor, sper ca în curând să putem călători din nou liniștiți, pentru că este puțin îngrijorător. Nu am luat o decizie definitivă în privința revenirii în circuit, dar sper să încep cu Palermo”, a declarat Simona.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și