Închide meniul

Detalii neștiute despre Simona Halep. ”Are o personalitate foarte puternică”

Antena Sport Publicat: 21 iunie 2020, 6:44

Reclamă
Detalii neștiute despre Simona Halep. ”Are o personalitate foarte puternică”

Zuma Press / Lin Huifen via hepta

Detalii neștiute despre Simona Halep. ”Are o personalitate foarte puternică”

Dobre a vorbit la podcastul ”Tennis with an accent” despre primele momente ale colaborării cu Halep. El a vorbit despre ascensiunea Simonei din 2013.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”E clar că jocul său a crescut, dar cel mai important este că a făcut-o la nivel emoțional și mental. Darren a ajutat-o mult. Felul australian de privi viața a ajutat-o mult să se maturizeze, să accepte mai ușor  înfrângerile și perioadele mai puțin faste din an, să nu mai fie atât de negativistă”, a spus Dobre.

Daniel Dobre, despre victoria Simonei de la Wimbledon

Daniel Dobre a povestit despre cum a reușit să câștige Simona Halep titlul de la Wimbledon, al doilea turneu de Mare Șlem din cariera sportivei din Constanța.

”A început să simtă deplasarea pe iarbă. Simona e tipul de jucătoare care trebuie să simtă terenul, atunci când se mișcă. Nu se mai gândea că se poate accidenta. A avut parte și de o pregătire bună: șase meciuri la dublu și la simplu la Eastbourne, atmosferă bună în echipă, îl cunoscuse pe Toni, care o însoțea pentru prima oară la un turneu, astfel că din punct de vedere emoțional era foarte bine dispusă. A dat totul, așa cum o face de obicei, dar mult mai relaxată”, a mai povestit Dobre.

”Simona Halep are o personalitate puternică”

Dobre a vorbit și despre momentele mai puțin plăcute despre Simona, atunci când experții din tenis o criticau pentru deciziile sale.

Reclamă

”Are o personalitate foarte puternică, toate deciziile cu privire la antrenori și la cariera ei le-a luat, aproape, tot timpul singură. E ciudat pentru că în România părinții decid totul. Simona la 14-15 ani a zis că vrea să meargă la București să se antreneze, apoi că nu-l mai vreme pe  antrenorul X, ci pe Y. A spus OK, mă doare spatele, îmi fac operație de reducere a sânilor. E o persoană foarte inspirată când vine vorba despre altfel de decizii și de fiecare dată aceste hotărâri au făcut-o să acceseze un nivel superior.

Vede și simte jocul foarte bine, ia decizii bune tehnice și tactice, dar în același timp nu acceptă prea multe greșeli și nici jumătățile de măsură, e o perfecționistă. De aici și partea negativă din jocul său. La Wimbledon. în finala cu Serena, a acceptat toate informațiile tactice și le-a pus în practică incredibil de bine. Și pentru că la  începutul meciul a reușit să-i facă break, cred că nivelul ei de încredere a crescut foarte mult.

După al doilea break am zis că aproape a câștigat meciul pentru că și dacă se ajunge în setul al treilea din punct de vedere fizic este peste Serena”, a concluzionat Dobre.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și