Închide meniul

Andreescu, despre relația sa cu Simona Halep: ”A fost incredibil să-mi văd idolul transformat în rival”

Antena Sport Publicat: 7 mai 2020, 12:53

Reclamă
Andreescu, despre relația sa cu Simona Halep: ”A fost incredibil să-mi văd idolul transformat în rival”

Zuma Press / Liang Xu via hepta

Andreescu, despre relația sa cu Simona Halep: ”A fost incredibil să-mi văd idolul transformat în rival”

Bianca, canadianca cu origine română, a spus că Simona era idolul ei din adolescență și se simte recunoscătoare pentru ajutorul pe care i l-a oferit în ultimii ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andreescu, despre Halep: ”Idolul transformat în rival”

”Suntem toate competitoare, dar în afara terenului suntem prietenoase una cu cealaltă. Este o persoană foarte drăguță. Prima dată când am întâlnit-o a fost în Canada, la Rogers Cup, în 2016 sau 2017. Nu-mi amintesc exact. 

În Montreal am vizitat împreună copiii de la clinică la Stadionul Olimpic și-mi amintesc că mi-a oferit câteva sfaturi foarte bune, mi-a vorbit frumos despre jocul meu pentru că mă văzuse pe teren, nu-mi amintesc unde și când, dar știu că mi-a spus că mă urmărise. 

Mi-a spus că-i place stitlul meu de joc și m-am simțit foarte bine atunci. Apoi ne-am întâlnit în circuit și am vorbit în limba română. Am jucat împreună la Shenzhen și a fost un meci incredibil, unul dintre cele mai bune ale mele până în setul al treilea. Dar a fost incredibil să-mi văd idolul transformat în rival. E un sentiment minunat”, a spus Andreescu, pentru Eurosport.

Andreescu și Halep s-au întâlnit o singură dată în circuit. S-a întâmplat în 2019 la Turneul Campioanelor, iar sportiva din România s-a impus în trei seturi, scor 3-6, 7-6 (6), 6-3.

Reclamă

Hantuchova a recunoscut că o susține pe Simona Halep

În vârstă de 37 de ani, Hantuchova a câștigat peste 10 milioane de euro din tenis, dar întotdeauna a fost apropiată de Simona Halep, pe care o admiră foarte mult.

”Îmi e greu să descriu ce reprezintă Simona în România. Sunt cel mai mare susținătoare a ei. Când am vizitat-o în Constanța m-am simțit foarte bine”, a mai spus Hantuchova.

Simona și Hantuchova s-au întâlnit de patru ori în circuitul WTA, toate victoriile revenindu-i sportivei din România.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka Vezi toate știrile
Citește și