Închide meniul

Liderul WTA ține legătura cu Simona Halep în timpul pandemiei: ”Am vrut să mă asigur că este bine”

Antena Sport Publicat: 21 aprilie 2020, 12:30

Reclamă
Liderul WTA ține legătura cu Simona Halep în timpul pandemiei: ”Am vrut să mă asigur că este bine”

AFP7 / Rob Prange via hepta

Liderul WTA ține legătura cu Simona Halep în timpul pandemiei: ”Am vrut să mă asigur că este bine”

Barty a spus că Simona îi este una dintre cele mai bune prietene din circuit, iar cele două mereu vorbesc la telefon. De asemenea, sportiva din Australia a mărturisit că se înțelege la fel de bine și cu Petra Kvitova, Julia Goerges și Kiki Bertens.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Barty ține legătura cu Halep: ”Am vrut să mă asigur că este bine”

”Am discutat cu câteva fete din circuit să văd ce mai fac, care este starea lor de sănătate. Am vorbit cu Kiki, Simo, Petra și Julia la telefon ca să mă asigur că sunt bine.

Situația este una neplăcută în toată lumea. Fiecare țară gestionează diferit această pandemie. Am dorit să mă asigur că toate prietenele mele sunt bine. Tenisul trece acum în planul secund. Sportul e doar un bonus în această situație”, a declarat Barty, pentru WTA Insider.

Toate turneele de tenis sunt suspendate până în luna august. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:28 „Pot ajuta!” Mircea Lucescu, primul mesaj după întâlnirea cu Dan Șucu și George Copos! 16:12 „Are clauză de 5.000.000!” Gigi Becali îl poate pierde și pe Darius Olaru! Giovanni Becali a făcut anunțul 15:52 Connor Bedard, noua stea din NHL, va străluci la Campionatul Mondial de hochei (10-26 mai, AntenaPLAY) 15:34 PSG – Borussia Dortmund LIVE TEXT, ora 22:00. Prima finalistă a Ligii Campionilor se va stabili la Paris 15:15 Neluţu Varga a anunţat că CFR Cluj are un nou preşedinte: „Va avea puteri depline!” Lovitură de proporţii dată de ardeleni 14:05 „Se face de râsul curcilor!” Giovanni Becali, despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid: „Voi nu sunteţi sănătoşi la cap” 13:36 Anunţul radical făcut de Mircea Lucescu în ziua întâlnirii cu Dan Şucu şi George Copos 13:05 Gabi Balint, mesaj genial la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor: „Am adus-o cu armata!” 12:43 Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Dublul câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona va juca în România în următorii 2 ani 12:21 Întâlnire Mircea Lucescu – Dan Şucu – George Copos pentru a-l convinge pe „Il Luce” să vină la Rapid Vezi toate știrile
Citește și