Închide meniul

O vedetă din Premier League a comis-o mai rău decât Chipciu! Olie McBurnie a fost arestat pentru că a agresat un tânăr. VIDEO

Antena Sport Publicat: 11 mai 2021, 15:04 / Actualizat: 13 mai 2021, 17:26

Reclamă
O vedetă din Premier League a comis-o mai rău decât Chipciu! Olie McBurnie a fost arestat pentru că a agresat un tânăr. VIDEO

profimediaimages

Oli McBurnie, atacantul de 20 de milioane de euro al lui Sheffield United, a agresat un tânăr de 21 de ani

Internaţionalul scoţian, Oli McBurnie, a reacţionat dur la vorbele unui tânăr, care s-a amuzat de retrogradarea echipei sale, Sheffield United, din Premier League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oli McBurnie, o noapte de arest

"Ne plimbam, când l-am vazut pe McBurnie certându-se cu o fată. Era cam agresiv şi gălăgios. I-am spus: 'Calmează-te, prietene! Nu poate fi mai rău decât să retrogradezi.' Glumeam", a povestit victima, Elliot Wright, pentru The Sun.

McBurnie a fost filmat în timp ce îl loveşte pe Wright. Fotbalistul a încercat să-i distrugă acestuia telefonul, dar nu a reuşit. Clipul a fost postat pe Twitter şi a devenit viral.

Şi poliţia din North Yorkshire a confirmat incidentul. "Victima, în vârstă de 21 de ani, a suferit răni în zona feţei, în timpul unui incident care a avut loc cu puţin înainte de 20:30, sâmbătă, 8 mai", se arată într-un comunicat citat de BBC. McBurnie a stat o noapte în arest.

Reclamă

Spre deosebire de McBurnie, Alex Chipciu s-a rezumat la înjurături şi ameninţări la adresa unui fan care l-a jignit după eşecul lui CFR Cluj în faţa lui Sepsi.

Olie McBurnie, transferat cu 20 de milioane de euro

Sheffield United a anunţat că va colobora cu autorităţile şi că va deschide o anchetă internă.

În vârstă de 24 de ani, McBurnie nu a mai jucat din 11 aprilie, când a suferit o fractură în timpul meciului cu Arsenal. 

Reclamă 4 / 0/3

El a fost transferat cu 20 de milioane de euro, de la Swansea, în vara lui 2019. În total, a reuşit 7 goluri în 59 de meciuri, în tricoul lui Sheffield.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
Vezi toate știrile
Citește și