Închide meniul

FCSB – CFR Cluj | Toni Petrea nu acceptă plângeri de la jucători. "Suntem profesioniști! Trebuie să ne adaptăm". Ce titular va reveni în derby-ul din a doua zi de Paşte

Antena Sport Publicat: 2 mai 2021, 16:55

Reclamă
FCSB – CFR Cluj | Toni Petrea nu acceptă plângeri de la jucători. "Suntem profesioniști! Trebuie să ne adaptăm". Ce titular va reveni în derby-ul din a doua zi de Paşte

Mediafax Foto / ALEX NICODIM via Hepta

Toni Petrea, antrenor FCSB

"Suntem profesioniști! Trebuie să ne adaptăm și chiar și în această zi să ne pregătim pentru un meci dificil. Am încredere că putem să ne unim și să arătăm mult mai bine. E un meci foarte important, dar nu e decisiv. Mai sunt de jucat încă cinci meciuri, așa că se poate întâmpla orice 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu putem să arătăm ca în tur, din cauza absențelor, dar vom face tot ce depinde de noi pentru a arăta cât mai bine. Chiar și în ultimele jocuri, exprimarea a fost destul de bună, însă n-am reușit să câștigăm", a spus Toni Petrea, la conferinţa dinaintea partidei.

Antrenorul FCSB a anunţat că unul dintre titulari va reveni în meciul cu CFR Cluj. "Încă mai sunt câteva semne de întrebare în privința lui Darius Olaru. Nu este complet refăcut, o să vedem după antrenamentul de azi și după cel de dimineață dacă ne putem baza pe el din primul minut sau pe parcursul jocului", a mai spus Petrea.

Concurs de spart ouă în cantonamentului lui FCSB

În prima zi de Paşte, jucătorii lui FCSB au avut pe masă drob, cozonac şi pască. Nu au lipsit nicio ouăle vopsite, care nu au fost însă doar roşii şi albastre. Căpitanul Florin Tănase a fost printre cei mai pricepuţi. "Al meu era spart deja", s-a scuzat Olaru.

Nici antrenorii nu au scăpat de "competiţie". "Ne filmează, o să pierzi", l-a avertizat secundul Mihai Pintilii pe Toni Petrea. Pintilii nu a avut dreptate şi a pierdut: "Să facem din nou!" / "Tu mi l-ai ales!"

Reclamă

FCSB – CFR Cluj | Edi Iordănescu şi-a lăudat rivalii

Edi Iordănescu, antrenorul lui CFR Cluj, se teme de FCSB chiar dacă rivala echipei sale a cedat în ultimele două etape din play-off-ul Ligii 1. FCSB şi CFR Cluj se vor înfrunta luni, de la 20.30.

"Teoretic, da (n.r. suntem favoriţi). Practic, nu. Pentru că şi noi am pierdut cu Craiova. A fost şi o frustrare mare la mijloc, pentru că consideram că nu meritam. Ba chiar meritam să câştigăm. Şi totuşi am făcut un rezultat foarte pozitiv cu Botoşani, echipa a avut o reacţie bună.

Suntem conştienţi că FCSB a dominat competiţia ca şi clasare în clasament pentru o perioadă foarte lungă şi, chiar dacă în ultimele două jocuri nu au fost rezultate pozitive pentru ei, suntem conştienţi că e o echipă foarte valoaroasă a competiţiei, cu mulţi jucători cu calitate individuală şi în orice moment pot pune probleme. Va fi un derby", a mai spus antrenorul clujenilor.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:10 FotoIon Ţiriac a dat în judecată statul român. Suma uriaşă pusă la bătaie 11:13 Sorin Cârţu, veste devastatoare pentru Alexandru Mitriţă: „Nu cred că prinde lotul pentru EURO!” 10:33 Programul complet al meciurilor din grupele Campionatului Mondial de hochei 2024 (10-26 mai, AntenaPLAY) 10:13 Dan Şucu aruncă în aer negocierile cu Şumudică! Un fost antrenor de la Aston Villa şi Celtic, dorit pe banca Rapidului 9:44 Dan Petrescu îl vrea pe unul dintre golgheterii Ligii 1. Lovitura pregătită de CFR Cluj pe piaţa transferurilor 9:11 Edin Terzic, după calificarea Borussiei Dortmund în finala Ligii Campionilor: „Este bucurie pură şi o mândrie extremă” 8:58 PSG, făcută praf în Franţa după eliminarea din Liga Campionilor: „Faliment, venim!” 8:39 Reacţia lui Kylian Mbappe, după ce PSG a fost eliminată din Liga Campionilor. Întrebarea care l-a iritat pe starul lui PSG 7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
Vezi toate știrile
Citește și