Închide meniul

FCSB – CFR Cluj | Toni Petrea nu acceptă plângeri de la jucători. "Suntem profesioniști! Trebuie să ne adaptăm". Ce titular va reveni în derby-ul din a doua zi de Paşte

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 mai 2021, 16:55

FCSB – CFR Cluj | Toni Petrea nu acceptă plângeri de la jucători. "Suntem profesioniști! Trebuie să ne adaptăm". Ce titular va reveni în derby-ul din a doua zi de Paşte

Mediafax Foto / ALEX NICODIM via Hepta

Toni Petrea, antrenor FCSB

"Suntem profesioniști! Trebuie să ne adaptăm și chiar și în această zi să ne pregătim pentru un meci dificil. Am încredere că putem să ne unim și să arătăm mult mai bine. E un meci foarte important, dar nu e decisiv. Mai sunt de jucat încă cinci meciuri, așa că se poate întâmpla orice 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu putem să arătăm ca în tur, din cauza absențelor, dar vom face tot ce depinde de noi pentru a arăta cât mai bine. Chiar și în ultimele jocuri, exprimarea a fost destul de bună, însă n-am reușit să câștigăm", a spus Toni Petrea, la conferinţa dinaintea partidei.

Antrenorul FCSB a anunţat că unul dintre titulari va reveni în meciul cu CFR Cluj. "Încă mai sunt câteva semne de întrebare în privința lui Darius Olaru. Nu este complet refăcut, o să vedem după antrenamentul de azi și după cel de dimineață dacă ne putem baza pe el din primul minut sau pe parcursul jocului", a mai spus Petrea.

Concurs de spart ouă în cantonamentului lui FCSB

În prima zi de Paşte, jucătorii lui FCSB au avut pe masă drob, cozonac şi pască. Nu au lipsit nicio ouăle vopsite, care nu au fost însă doar roşii şi albastre. Căpitanul Florin Tănase a fost printre cei mai pricepuţi. "Al meu era spart deja", s-a scuzat Olaru.

Nici antrenorii nu au scăpat de "competiţie". "Ne filmează, o să pierzi", l-a avertizat secundul Mihai Pintilii pe Toni Petrea. Pintilii nu a avut dreptate şi a pierdut: "Să facem din nou!" / "Tu mi l-ai ales!"

Reclamă

FCSB – CFR Cluj | Edi Iordănescu şi-a lăudat rivalii

Edi Iordănescu, antrenorul lui CFR Cluj, se teme de FCSB chiar dacă rivala echipei sale a cedat în ultimele două etape din play-off-ul Ligii 1. FCSB şi CFR Cluj se vor înfrunta luni, de la 20.30.

"Teoretic, da (n.r. suntem favoriţi). Practic, nu. Pentru că şi noi am pierdut cu Craiova. A fost şi o frustrare mare la mijloc, pentru că consideram că nu meritam. Ba chiar meritam să câştigăm. Şi totuşi am făcut un rezultat foarte pozitiv cu Botoşani, echipa a avut o reacţie bună.

Suntem conştienţi că FCSB a dominat competiţia ca şi clasare în clasament pentru o perioadă foarte lungă şi, chiar dacă în ultimele două jocuri nu au fost rezultate pozitive pentru ei, suntem conştienţi că e o echipă foarte valoaroasă a competiţiei, cu mulţi jucători cu calitate individuală şi în orice moment pot pune probleme. Va fi un derby", a mai spus antrenorul clujenilor.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
Vezi toate știrile
Citește și