Închide meniul

Viitorul – Dinamo 1-2 | "Câinii" au câştigat al doilea meci la rând și s-au apropiat la un singur punct de echipa lui Gică Hagi

Antena Sport Publicat: 2 mai 2021, 17:20

Reclamă
Viitorul – Dinamo 1-2 | "Câinii" au câştigat al doilea meci la rând și s-au apropiat la un singur punct de echipa lui Gică Hagi

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Viitorul şi Dinamo se înfruntă în etapa a 5-a a play-out-ului din Liga 1

Dinamo a adunat 13 meciuri fără succes în campionat, dar a reuşit să lege două victorii, cu Voluntari şi Viitorul. În ambele partidei, "câinii" au marcat câte două goluri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La jumătatea play-out-ului, Dinamo este prima deasupra locurilor de retrogradare. Are 21 de puncte şi este urmată de Hermannstadt, cu 19 puncte, şi Poli Iaşi, cu 17 puncte. Viitorul este pe locul 7, cu 22 de puncte, unul mai mult decât Dinamo.

LIVE SCORE Viitorul – Dinamo 1-2

Final de meci la Ovidiu.

Min. 87: GOOOL Viitorul! Jo Santos a marcat pentru gazde, care speră la egalare.

Min. 73: GOOOL Dinamo! Raul Albentosa a marcat primul gol în Liga 1, după o fază încălcită în centrul careului Viitorului.

Reclamă

Min. 65: Bară Viitorul! Babunski a trimis cu latul de la marginea careului.

Min. 61: GOOOL Dinamo! Suedezul Jonathan Morsay a marcat cu un şut la colţul scurt.

Min 13: Albentosa a reluat cu capul, din interiorul careului după un corner, dar Cojocaru a avut o intervenție sigură

Reclamă 4 / 0/3

Min 1: A început meciul. 

Dinamo a învins-o runda trecută pe Voluntari cu 2-0. A fost primul succes în campionat după o pauză de 13 etape. Dinamo are doar 18 puncte, cu unul mai mult decât ultima clasată, Poli Iaşi.

Dacă Hermannstadt învinge la Voluntari, "câinii" vor trece iar pe penutlimul loc al clasamentului în cazul unui eşec cu Viitorul.

De cealaltă parte, Viitorul pare că şi-a revenit. Are două victorii în ultimele trei etape. Echipa lui Gică Hagi are cu puncte mai mult decât Dinamo, 22 de puncte.

Echipele de start

Viitorul (4-3-3): Cojocaru – Benzar, Mladen, Dobrosavlevici, Pedroso – Matei, Artean, Boboc – Ganea, Tsoumou, Ciobanu

Dinamo (3-5-2): Eşanu – Bejan, Puljic, Albentosa – Sorescu, Anton, Răuţă, Gol, Mrzljak – Mihaiu, Nemec

Reclamă
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:25 „S-a rupt orice legătură!” Alex Băluță s-a certat cu Alexandru Mitriță! Dezvăluirea surprinzătoare a jucătorului de la FCSB 16:13 Siyabonga Ngezana a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din cariera lui: „Mă urmăreşte, încă doare” 15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” 15:42 Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri: „Probabil că nu am nicio şansă!” 15:42 Alex Băluţă, oferte din străinătate! A dezvăluit totul după ce a luat titlul cu FCSB! 15:33 Pe ce loc se află Simona Halep în clasamentul WTA. Cine este cea mai bine clasată româncă 14:58 Care este, de fapt, numele din buletin al lui Gabriel Tamaş. Dezvăluirea făcută de fostul fundaş 14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League 13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și