Închide meniul

Viitorul – Dinamo 1-2 | "Câinii" au câştigat al doilea meci la rând și s-au apropiat la un singur punct de echipa lui Gică Hagi

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 mai 2021, 17:20

Viitorul – Dinamo 1-2 | "Câinii" au câştigat al doilea meci la rând și s-au apropiat la un singur punct de echipa lui Gică Hagi

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Viitorul şi Dinamo se înfruntă în etapa a 5-a a play-out-ului din Liga 1

Dinamo a adunat 13 meciuri fără succes în campionat, dar a reuşit să lege două victorii, cu Voluntari şi Viitorul. În ambele partidei, "câinii" au marcat câte două goluri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La jumătatea play-out-ului, Dinamo este prima deasupra locurilor de retrogradare. Are 21 de puncte şi este urmată de Hermannstadt, cu 19 puncte, şi Poli Iaşi, cu 17 puncte. Viitorul este pe locul 7, cu 22 de puncte, unul mai mult decât Dinamo.

LIVE SCORE Viitorul – Dinamo 1-2

Final de meci la Ovidiu.

Min. 87: GOOOL Viitorul! Jo Santos a marcat pentru gazde, care speră la egalare.

Min. 73: GOOOL Dinamo! Raul Albentosa a marcat primul gol în Liga 1, după o fază încălcită în centrul careului Viitorului.

Reclamă

Min. 65: Bară Viitorul! Babunski a trimis cu latul de la marginea careului.

Min. 61: GOOOL Dinamo! Suedezul Jonathan Morsay a marcat cu un şut la colţul scurt.

Min 13: Albentosa a reluat cu capul, din interiorul careului după un corner, dar Cojocaru a avut o intervenție sigură

Reclamă 4 / 0/3

Min 1: A început meciul. 

Dinamo a învins-o runda trecută pe Voluntari cu 2-0. A fost primul succes în campionat după o pauză de 13 etape. Dinamo are doar 18 puncte, cu unul mai mult decât ultima clasată, Poli Iaşi.

Dacă Hermannstadt învinge la Voluntari, "câinii" vor trece iar pe penutlimul loc al clasamentului în cazul unui eşec cu Viitorul.

De cealaltă parte, Viitorul pare că şi-a revenit. Are două victorii în ultimele trei etape. Echipa lui Gică Hagi are cu puncte mai mult decât Dinamo, 22 de puncte.

Echipele de start

Viitorul (4-3-3): Cojocaru – Benzar, Mladen, Dobrosavlevici, Pedroso – Matei, Artean, Boboc – Ganea, Tsoumou, Ciobanu

Dinamo (3-5-2): Eşanu – Bejan, Puljic, Albentosa – Sorescu, Anton, Răuţă, Gol, Mrzljak – Mihaiu, Nemec

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:36 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și