Închide meniul

Ianis Hagi, pe prima pagină în presa din Spania. De când îl urmăreşte Sevilla şi ce a spus Gică Hagi despre viitorul fiului său

Antena Sport Publicat: 29 aprilie 2021, 8:55

Reclamă
Ianis Hagi, pe prima pagină în presa din Spania. De când îl urmăreşte Sevilla şi ce a spus Gică Hagi despre viitorul fiului său

profimediaimages

Ianis Hagi, dorit de Sevilla şi de Lazio

"Sevilla revine la Hagi" este titlul articolului publicat de Estadio Deportivo, care susţine că evoluţiile bune ale românului în tricoul lui Rangers i-au făcut pe şefii clubului să se intereseze din nou de el.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi: "Ştiu că şi Lazio îl urmăreşte"

Şi Gică Hagi a confirmat că Sevilla l-a vrut pe Ianis înainte ca acesta să semneze în Scoţia. "Regele" i-a avertizat pe andaluzi că Ianis este şi pe lista lui Lazio.

"Nu cred că interesul Sevillei pentru Ianis este nou. Cred că s-a vorbit despre asta şi înainte să fie transferat la Rangers. Dar ştiu că şi Lazio îl urmăreşte. Aşa că vom vedea ce se va întâmpla la vară cu Ianis", a spus Gică Hagi, potrivit jurnaliştilor spanioli.

"Hagi nu este un nume banal în fotbalul european. Gică Hagi e, probabil, cel mai mare jucător român din toate timpurile și unul dintre cei mai valoroși fotbaliști continentali ai ultimei decade a secolulului trecut", au subliniat cei de la Estadio Deportivo. 

Reclamă

Cât vrea să plătească Sevilla pe Ianis Hagi

Spaniolii care se luptă la titlu în LA Liga sunt dispuşi să dea 10 milioane de euro pe Ianis Hagi. O treime din cât l-au evaluat scoţienii. Şi omul pe care Mourinho l-a învăţat fotbal, Geraldo Alves, crede că Ianis Hagi ar trebuie să lase Scoţia pentru Spania.

"Pentru mine e numărul 10. Cred că Spania e un campionat potrivit pentru el, care este foarte tehnic. Cred că îl va pune mai mult în valoarea decât la Rangers, acolo unde toată lumea trebuie să alerge. Eu cred că acolo este fotbalul potrivit pentru el", a spus Geraldo Alves pentru AS.ro.

Ianis Hagi, 7 goluri şi 12 pase de gol pentru Rangers

Ianis Hagi a ajuns la Rangers în ianuarie 2020. Scoţienii l-au împrumutat din Belgia, de la Genk, iar în vara anului trecut l-au transferat definitv cu 3,5 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

În actualul sezon, în care a devenit campion, Ianis a jucat 42 de meciuri în toate competiţiile pentru Rangers. Românul a marcat 7 goluri şi a dat 12 pase decisive.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima cursă e live, ACUM, în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 LIVE TEXTU Cluj – Dinamo 2-3. „Câinii” au dat lovitura! Pavicic și-a dus echipa în avantaj 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” 20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 20:05 LIVE VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 VIDEOBernadette Szocs a pierdut partida cu Natalia Bajor, la Saudi Smash 2024. Diaconu şi Dragoman, eliminate Vezi toate știrile
Citește și