Închide meniul

Simona Halep şi Sorana Cîrstea şi-au aflat adversarele din primul tur al turneului WTA de la Madrid. În ce fază a competiţiei se pot întâlni româncele!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 aprilie 2021, 10:56

Simona Halep şi Sorana Cîrstea şi-au aflat adversarele din primul tur al turneului WTA de la Madrid. În ce fază a competiţiei se pot întâlni româncele!

Profimediaimages

Simona Halep a cucerit de două ori trofeul de la Madrid

Simona Halep, locul 3 mondial, va evolua cu Sara Sorribes Tormo, locul 46 mondial, în primul tur la Madrid Open. Campioana de la Wimbledon a mai jucat o singură dată împotriva ibericei de 24 de ani şi s-a impus categoric. Anul trecut, la Roland Garros, Simona s-a impus cu 6-4, 6-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep – Sara Sorribes Tormo, în primul tur la Madrid Open

Dacă trece de Tormo, Simo va evolua în turul doi cu învingătoarea meciului dintre Magda Linette (Polonia) şi Saisai Zheng (China). Halep tocmai s-a oprit în semifinalele turneului de la Stuttgart. A ratat calificarea în ultimul act după ce a fost învinsă fără drept de apel de Aryna Sabalenka, scor 3-6, 2-6. Simona vrea tripla în turneul lui Ion Ţiriac.

Cealaltă româncă de pe tabloul principal de la Madrid, Sorana Cîrstea, locul 58 mondial, va evolua în primul tur cu americanca Jessica Pegula, locul 33 mondial. Noua campioană de la Istanbul poate da de Simona Halep în sferturile de finală ale competiţiei din capitala Spaniei.

Sorana Cîrstea, cadou de la Ion Ţiriac

Ion Ţiriac i-a oferit un wild-card Soranei Cîrstea, imediat după ce "Sori" a câştigat turneul de la Istanbul, primul după o pauză de 13 ani.

Cele mai bune performanţe ale Soranei Cîrstea la Madrid au venit în 2016 şi 2017, atunci când a ajuns în sferturile de finală. Ea a fost eliminată de Dominika Cibulkova, respectiv de Kristina Mladenovic.

Reclamă

Sorana va merge la Madrid după al doilea turneul câştigat în carieră. Primul a venit la Tashkent, în 2008. Atunci, ea a bătut-o în finală pe Sabine Lisicki, cu 2-6, 6-4, 7-6.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis Vezi toate știrile
Citește și