Închide meniul

VIDEO | Sorana Cîrstea, felicitată chiar pe teren după victoria uriaşă de la Istanbul: "Da, iubitule!". Şi-a stăpânit cu greu emoţiile!

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 aprilie 2021, 19:55

Reclamă
VIDEO | Sorana Cîrstea, felicitată chiar pe teren după victoria uriaşă de la Istanbul: "Da, iubitule!". Şi-a stăpânit cu greu emoţiile!

Profimediaimages

Sorana Cîrstea a vorbit cu iubitul ei, după victoria din finala de la Istanbul

Din 2008 nu mai câştigase Sorana vreun trofeu. Jucătoarea de 31 de ani a fost asaltată cu telefoane imediat după ce s-a încheiat meciul. Cîrstea şi-a stăpânit cu greu emoţiile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorana Cîrstea, sunată de fiul lui Ion Ţiriac după triumful de la Istanbul

"Bună, mama! Am câştigat trofeul", a spus Sorana, în timp ce era felicitată de organizatorii competiţiei.

Potrivit Prosport, jucătoarea din România a dialogat şi cu prietenul ei, care este nimeni altul decât fiul miliardarului Ion Ţiriac. "Da, iubitule, aşa este!", a fost surprinsă spunând Sorana.

Reclamă

Sorana Cîrstea: "Nu mă aşteptam să câştig turneul de la Istanbul"

Cu victoria din finală, Sorana şi-a asigurat un cec de 29.200 de dolari şi va primi 280 de puncte WTA. Românca a recunoscut că performanţa obţinută în Turcia a luat-o chiar şi pe ea prin surprindere.

"Mulţumesc echipei mele, pentru că aţi fost alături de mine, ştiu că nu este uşor. O felicit pe Elise. O carieră extraordinară până acum. Succes în viitor. Sunt foarte fericită că am câştigat acest trofeu, nu mă aşteptam. Le mulţumesc tuturor celor care au făcut posibil turneul, sunt vremuri dificile. Sper să revin ca să apăr acest trofeu", a spus Cîrstea la festivitatea de premiere.

Cîrstea a învins-o în finală pe Elise Mertens, locul 17 WTA şi favorită principală, scor 6-1, 7-6 (3), într-o oră şi 40 de minute. Ca urmare a succesului de la Istanbul, Cîrstea va urca pe locul 58 WTA.

Reclamă 4 / 0/3

În vârstă de 31 de ani, Sorana Cîrstea mai are în palmares un trofeu WTA la simplu, cel obţinut la Taşkent în 2008. Ea a mai jucat trei finale pe care le-a pierdut, în 2007 la Budapesta, în 2013 la Toronto şi în 2019 la Taşkent.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” Vezi toate știrile
Citește și