Închide meniul

Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a câştigat turneul WTA de la Istanbul. "Le mulţumesc tuturor, sunt vremuri dificile!"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 aprilie 2021, 17:17

Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a câştigat turneul WTA de la Istanbul. "Le mulţumesc tuturor, sunt vremuri dificile!"

Profimediaimages

Sorana Cîrstea, încântată de succesul de la Istanbul

Jucătoarea de 31 de ani şi-a asigurat un cec de 29.200 de dolari şi va primi 280 de puncte WTA. Sorana a recunoscut că performanţa obţinută în Turcia a luat-o chiar şi pe ea prin surprindere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorana Cîrstea: "Nu mă aşteptam să câştig turneul de la Istanbul"

"Mulţumesc echipei mele, pentru că aţi fost alături de mine, ştiu că nu este uşor. O felicit pe Elise. O carieră extraordinară până acum. Succes în viitor. Sunt foarte fericită că am câştigat acest trofeu, nu mă aşteptam. Le mulţumesc tuturor celor care au făcut posibil turneul, sunt vremuri dificile. Sper să revin ca să apăr acest trofeu", a spus Cîrstea la festivitatea de premiere, potrivit news.ro.

Cîrstea a învins-o în finală pe Elise Mertens, locul 17 WTA şi favorită principală, scor 6-1, 7-6 (3), într-o oră şi 40 de minute. Ca urmare a succesului de la Istanbul, Cîrstea va urca pe locul 58 WTA.

În vârstă de 31 de ani, Sorana Cîrstea mai are în palmares un trofeu WTA la simplu, cel obţinut la Taşkent în 2008. Ea a mai jucat trei finale pe care le-a pierdut, în 2007 la Budapesta, în 2013 la Toronto şi în 2019 la Taşkent.

Sorana Cîrstea – Elise Mertens 6-1, 7-6 (3)

Fără set pierdut în această ediţie a turneului din Turcia, Sorana a început ca din tun meciul cu belgianca de pe locul 17 WTA. A reuşit trei break-uri în primul act şi s-a impus cu 6-1. Din păcate, adversara ei şi-a ridicat imediat jocul şi a dat o replică pe măsură. A condus cu 4-1 şi 5-2.

Reclamă

Românca nu a cedat şi a forţat o revenire impresionantă. A reuşit să îşi treacă în cont patru game-uri la rând şi să treacă în avantaj. A servit pentru câştigarea meciului, dar Mertens a trimis setul în tie-break. Acolo, Sorana nu a avut mari emoţii, s-a impus cu 7-3 şi a fost încoronată regină în Turcia.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” Vezi toate știrile
Citește și