Închide meniul

FED Cup România – Italia 1-3. Efort uriaş depus de Mihaela Buzărnescu: "Am dormit doar 2 ore! Nu vedeam mingea la începutul meciului"

Antena Sport Publicat: 17 aprilie 2021, 17:26

Reclamă
FED Cup România – Italia 1-3. Efort uriaş depus de Mihaela Buzărnescu: "Am dormit doar 2 ore! Nu vedeam mingea la începutul meciului"

Mediafax Foto / Dan Horia Tautan via Hepta

Mihaela Buzărnescu

Mihaela Buzărnescu a pierdut ambele meciuri pe care le-a jucat în partida cu Italia, dar a luptat admirabil.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În partida cu Martina Trevisan, "Miki" a cedat după un meci de peste 3 ore. Mihaela a recunoscut că s-a resimţit după prima partidă şi nu a fost în cea mai bună formă fizică la al doilea meci, pierdut în faţa Elisabetei Cocciaretto, scor 5-7, 6-7. 

"Mi-a fost destul de greu. Mai ales la început. Ieri după meciul de simplu m avut câteva probleme fizice. Azi-noapte nu am putut dormi. La început nu prea vedeam mingea, dar după aceea mi-am revenit. Mi-am dorit mult să câştig. Ar trebui să fiu mândră de evoluţia mea aici. Îmi pare foarte rău pentru înfrângere, dar atât am putut", a spus Mihaela Buzărnescu. 

România a pierdut play-off-ul din FED Cup cu Italia

România a pierdut play-off-ul din FED Cup cu Italia, scor 1-3. Ca urmare a succesului de la Cluj-Napoca, Italia va juca în calificările pentru ediţia 2022 a Grupei Mondiale. România va juca în Grupa I a Zonei Euro-africane.

Mihaela Buzărnescu, locul 137 WTA, a fost învinsă, sâmbătă, de Elisabeta Cocciaretto (111 WTA), în al patrulea meci al întâlnirii de la Cluj-Napoca din play-off-ul Billie Jean King Cup, astfel că România a pierdut confruntarea cu Italia, scorul general devenind 1-3.

Reclamă

Buzărnescu a pierdut meciul cu Cocciaretto cu scorul de 5-7, 6-7 (5), în două ore şi 42 de minute. Tot sâmbătă, Elena Gabriela Ruse, locul 168 WTA, a învins-o, scor 1-6, 6-3, 6-4, pe Jasmine Paolini, numărul 104 mondial.

Vineri, în primele două meciuri, Irina Bara a fost învinsă de Elisabeta Cocciaretto, scor 6-1, 6-4, şi Mihaela Buzărnescu a pierdut în faţa Martinei Trevisan, scor 2-6, 6-2, 6-7 (5).

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și