Închide meniul

SEMIFINALE CUPA ROMÂNIEI | Astra – Dinamo 1-0. Continuă dezastrul pentru "câini"! Jucătorii lui Mulţescu, cinci înfrângeri consecutive

Antena Sport Publicat: 13 aprilie 2021, 17:29

Reclamă
SEMIFINALE CUPA ROMÂNIEI | Astra – Dinamo 1-0. Continuă dezastrul pentru "câini"! Jucătorii lui Mulţescu, cinci înfrângeri consecutive

Mediafax Foto / George Filip via Hepta

Astra - Dinamo 1-0

Dezastrul continuă pentru Dinamo. "Câinii" se vor lupta pentru evitarea retrogradării şi în acest sezon, iar în Cupa României au piercut manşa tur cu Astra, 0-1. Golul giurgiuvenilor a fost marcat în minutul 4, după o greşeală în defensivă a jucătorilor lui Gigi Mulţescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamoviştii şi-au creat ocazii, însă nu au reuşit să egaleze. Deian Sorescu a lovit bara în repriza secundă, aceasta fiind cea mai mare ocazie a oaspeţilor. În urma acestei înfrângeri, alb-roşiii au ajuns la cinci eşecuri consecutive, în toate competiţiile.

Astra – Dinamo 1-0

Min. 90: Fluier final. Astra a câştigat la limită, scor 1-0.

Min. 59: Bară Dinamo! Deian Sorescu a şutat din lovitură liberă, însă a lovit transversala!

Min. 46: A început repriza secundă!

Reclamă

Min. 45+2: Pauză la Giurgiu.

Min. 45: Ocazie uriaşă Paul Anton! Mijlocaşul a trimis o "torpilă" din afara careului.

Min. 34: "Câinii" au cerut lovitură de la 11 metri după ce Mihaiu a căzut în careu după un duel cu Lamanje.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 13: Ocazie Dinamo! Oaspeţii sunt aproape de egalare, însă Mihaiu reia pe lângă poartă.

Min. 4: Krpic a deschis scorul, după o gafă în apărarea dinamoviştilor.

Min. 1: A început meciul!

  • Astra: Lazar – Raspodovic, Găman, Graovac – Lamanje – Boe Kane, Canadija – Stahl, Gheorghe, Riza – Krpic
  • Dinamo: Kongshavn – Sorescu, Bejan, Albentosa, R. Grigore – Gol, Răuță, Anton, Achim – Mihaiu, Nemec

Dinamo vine după patru eşecuri la rând. 1-3 cu Clinceni a fost meciul după care Mulţescu aproape că a izbucnit în plâns şi şi-a anunţat intenţia de a demisiona.

Astra – Dinamo, în semifinalele Cupei României

Antrenorul lui Dinamo s-a răzgândit şi vrea revanşa în Cupă, contra Astrei. De cealaltă parte, echipa pregătită de Eugen Neagoe n-a mai pierdut de zece etape. 

Universitatea Craiova şi Viitorul Târgu Jiu se vor întâlni în cealaltă semifinală, care va avea loc miercuri, tot de la ora 19:00. Meciurile retur au loc luna viitoare.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară Vezi toate știrile
Citește și