Închide meniul

VIDEO Gică Hagi, într-un top select realizat de UEFA! "Regele", nominalizat la cel mai frumos gol de la distanță în Champions League

Alexandru Ivan Publicat: 12 aprilie 2021, 18:39

Reclamă
VIDEO Gică Hagi, într-un top select realizat de UEFA! "Regele", nominalizat la cel mai frumos gol de la distanță în Champions League

profimedia

Gheorghe Hagi, în tricoul lui Galatasaray

Golul lui Hagi rememorat de UEFA a fost înscris împotriva lui AS Monaco, pe vremea când Gică juca la Galatasaray. Pe 12 septembrie 2000, "Regele" trimitea o diagonală în genul celei de la CM 1994 cu Columbia. Portarul francezilor a fost spectator!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi, nominalizat de UEFA la cel mai frumso gol de la distanță în Champions League

Pe lângă reușita lui Hagi, UEFA a amintit de alte 3 goluri, înscrise de De Bruyne, Paulo Dybala și Yarmolenko. "Regele" este singurul jucător retras din activitate care a fost nominalizat.  

Galatasaray avea să câștige cu 3-2 acel meci împotriva lui AS Monaco. Cu numai o lună înaintea partidei, Galata și Hagi au învins-o și pe Real Madrid în Supercupa Europei.

În acel sezon 2000/2001, Galatasaray, condusă de pe bancă de Mircea Lucescu, și din teren de Hagi și Popescu, ajungea până în sferturile Champions League. "Regele" a fost cel mai bun pasator al echipei și al treilea cel mai bun marcator. 

Reclamă

Gheorghe Hagi, mai sincer ca niciodată

Hagi a jucat și în Spania, timp de 4 ani. A fost la Real Madrid și Barcelona, două dintre cele mai mari echipe de fotbal din istorie.

Fostul mare internaţional a îmbrăcat tricoul "galacticilor" în perioada 1990-1992 şi a dezvăluit că plecarea de pe Santiago Bernabeu este cel mai mare regret al carierei.

"Trăiesc pentru fotbal 24 de ore pe zi, inclusiv cu tot ce se întâmplă în Spania. E păcat că nu am câștigat un campionat în acea perioadă. Acele rezultate au influențat decizia mea a de plecat de la Real Madrid. Știți cum e fotbalul. Am decis că am nevoie de o experiență în altă țară, chiar dacă ultimul meu sezon la Real Madrid a fost foarte bun. Mă adaptasem foarte bine la fotbalul din Spania şi e păcat.

Reclamă 4 / 0/3

Regret că am plecat, 100%. Dar așa e viața, e făcută din decizii și oportunități. Dar, viața mea sportivă  a fost minunată. Nu oricine are posibilitatea de a juca la Real Madrid și Barcelona. Asta se numeşte destin. Am jucat la două dintre cele mai mari cluburi din lume, care mi-au format personalitatea și mentalitatea pe care le-am implementat la clubul pe care l-am fondat în România​", a declarat Gică Hagi, în urmă cu o lună, pentru Marca. 

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 LIVE VIDEOCalificările pentru Marele Premiu de Formula 1 de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și