Închide meniul

Gică Hagi, mai sincer ca niciodată! "Regele" se compară cu Messi şi a dezvăluit care este marele regret al carierei

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 10 martie 2021, 15:10

Gică Hagi, mai sincer ca niciodată! "Regele" se compară cu Messi şi a dezvăluit care este marele regret al carierei

profimediaimages.ro

Gică Hagi a dezvăluit cel mai mare regret al carierei

"Regele" a îmbrăcat ani la rândul tricoul cu numărul 10, pentru care este recunoscut în întreaga lume, şi se compară cu Leo Messi, actualul decar al Barcelonei. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi, despre Lionel Messi: "Avem multe caracteristici asemănătoare"

"Chiar dacă Messi marchează mai mult decât o făceam eu, avem multe caracteristici asemănătoare. E stângaci, e rapid, are o tehnică bună. Lui îi place mai mult să marcheze goluri, eu sunt mai mult un număr 10", a declarat Gică Hagi pentru Marca.

Gică Hagi a evoluat în Spania timp de 4 ani şi a jucat pentru Real Madrid şi Barcelona, două dintre cele mai mari echipe de fotbal din istorie.

Fostul mare internaţional a îmbrăcat tricoul "galacticilor" în perioada 1990-1992 şi a dezvăluit că plecarea de pe Santiago Bernabeu este cel mai mare regret al carierei.

"Trăiesc pentru fotbal 24 de ore pe zi, inclusiv cu tot ce se întâmplă în Spania. E păcat că nu am câștigat un campionat în acea perioadă. Acele rezultate au influențat decizia mea a de plecat de la Real Madrid. Știți cum e fotbalul. Am decis că am nevoie de o experiență în altă țară, chiar dacă ultimul meu sezon la Real Madrid a fost foarte bun. Mă adaptasem foarte bine la fotbalul din Spania şi e păcat. 

Reclamă

Gică Hagi: "Regret 100% că am plecat de la Real Madrid"

Regret că am plecat, 100%. Dar așa e viața, e făcută din decizii și oportunități. Dar, viața mea sportivă a fost minunată. Nu oricine are posibilitatea de a juca la Real Madrid și Barcelona. Asta se numeşte destin. Am jucat la două dintre cele mai mari cluburi din lume, care mi-au format personalitatea și mentalitatea pe care le-am implementat la clubul pe care l-am fondat în România", le-a dezvăluit "Regele" spaniolilor.

Gică Popescu a anunțat revenirea lui Gică Hagi pe banca tehnică! ”Regele” a refuzat un salariu astronomic

Gică Hagi a luat o pauză de la antrenorat, dar nu mai poate sta departe de banca tehnică. Gică Popescu a anunțat faptul că ”Regele” vrea să revină începând din vară. ”Baciul” susține că patronul de la Viitorul a refuzat o ofertă de aproape 10 milioane de euro pe an

”Gică dorește să revină pe bancă, dar nu la Viitorul. A avut multe oferte și pe bani mulți, dar a refuzat, știți că el nu vrea să preia o echipă în timpul campionatului, chiar dacă nu ar fi avut presiunea rezultatelor. Deja Gică mi-a zis, un an mi-ajunge, din vară mă întorc. A avut o ofertă uriașă, pe bani mulți, dar nu din Europa.

Reclamă 4 / 0/3

I s-a oferit un salariu sub 10 milioane, dar aproape de această cifră, era salariul pe un an. Dar Gică vrea la un club cu un proiect care să-i permită să facă performanță. A avut și o ofertă de la o echipă din primele 6 campionate din Europa”, a anunțat Gică Popescu la Digi Sport.

Recomandări
  • Gică Hagi se compară cu Leo Messi
  • "Regele" a dezvăluit marele regret al carierei

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât fără vină…” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului Vezi toate știrile
Citește și