Închide meniul

VIDEO Gică Hagi, într-un top select realizat de UEFA! "Regele", nominalizat la cel mai frumos gol de la distanță în Champions League

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 12 aprilie 2021, 18:39

VIDEO Gică Hagi, într-un top select realizat de UEFA! "Regele", nominalizat la cel mai frumos gol de la distanță în Champions League

profimedia

Gheorghe Hagi, în tricoul lui Galatasaray

Golul lui Hagi rememorat de UEFA a fost înscris împotriva lui AS Monaco, pe vremea când Gică juca la Galatasaray. Pe 12 septembrie 2000, "Regele" trimitea o diagonală în genul celei de la CM 1994 cu Columbia. Portarul francezilor a fost spectator!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi, nominalizat de UEFA la cel mai frumso gol de la distanță în Champions League

Pe lângă reușita lui Hagi, UEFA a amintit de alte 3 goluri, înscrise de De Bruyne, Paulo Dybala și Yarmolenko. "Regele" este singurul jucător retras din activitate care a fost nominalizat.  

Galatasaray avea să câștige cu 3-2 acel meci împotriva lui AS Monaco. Cu numai o lună înaintea partidei, Galata și Hagi au învins-o și pe Real Madrid în Supercupa Europei.

În acel sezon 2000/2001, Galatasaray, condusă de pe bancă de Mircea Lucescu, și din teren de Hagi și Popescu, ajungea până în sferturile Champions League. "Regele" a fost cel mai bun pasator al echipei și al treilea cel mai bun marcator. 

Reclamă

Gheorghe Hagi, mai sincer ca niciodată

Hagi a jucat și în Spania, timp de 4 ani. A fost la Real Madrid și Barcelona, două dintre cele mai mari echipe de fotbal din istorie.

Fostul mare internaţional a îmbrăcat tricoul "galacticilor" în perioada 1990-1992 şi a dezvăluit că plecarea de pe Santiago Bernabeu este cel mai mare regret al carierei.

"Trăiesc pentru fotbal 24 de ore pe zi, inclusiv cu tot ce se întâmplă în Spania. E păcat că nu am câștigat un campionat în acea perioadă. Acele rezultate au influențat decizia mea a de plecat de la Real Madrid. Știți cum e fotbalul. Am decis că am nevoie de o experiență în altă țară, chiar dacă ultimul meu sezon la Real Madrid a fost foarte bun. Mă adaptasem foarte bine la fotbalul din Spania şi e păcat.

Reclamă 4 / 0/3

Regret că am plecat, 100%. Dar așa e viața, e făcută din decizii și oportunități. Dar, viața mea sportivă  a fost minunată. Nu oricine are posibilitatea de a juca la Real Madrid și Barcelona. Asta se numeşte destin. Am jucat la două dintre cele mai mari cluburi din lume, care mi-au format personalitatea și mentalitatea pe care le-am implementat la clubul pe care l-am fondat în România​", a declarat Gică Hagi, în urmă cu o lună, pentru Marca. 

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” Vezi toate știrile
Citește și