Închide meniul

Noi dezvăluiri despre lupta nebună pentru averea lui Maradona. "Diego s-a simţit trădat şi jefuit". De ce sunt acuzate fiicele lui "El Pibe D’Oro"

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 aprilie 2021, 8:48

Reclamă
Noi dezvăluiri despre lupta nebună pentru averea lui Maradona. "Diego s-a simţit trădat şi jefuit". De ce sunt acuzate fiicele lui "El Pibe DOro"

Profimediaimages

Dalma şi Gianinna Maradona, acuzate de avocatul lui Diego Maradona

Matias Morla a dezvăluit că legenda lui Napoli s-a simţit "trădat" şi "furat" chiar de fiicele lui, Dalma şi Gianinna. A fost şi unul dintre motivele pentru care acestea au fost scoase din testament. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fetele lui Diego Maradona, acuzate grav de Matias Morla

Avocatul este trist că nu a putut să o ajute mai mult pe fosta iubită a lui Diego Maradona. Rocio Oliva aşteaptă să vadă cât va primi din moştenirea de milioane de euro.

"Cu duşmanii mei nu am nimic personal. Soarta i-a pus în acea poziţie. Înainte să moară, Maradona a spus că hoţii sunt ei, nu eu. Diego nu a mers la nunta lor şi le-a revocat testamentul. Ştia că el i-a furat, nu eu. 

El s-a luptat până în ultima clipă cu Dalma şi Gianinna. Se simţea trădat şi jefuit. Dacă Diego mi-ar reproşa ceva acum, ar fi că nu am avut grijă de Rocio Oliva. Era obsedat de ea, dar eu nu am fost de acord cu darurile pe care i le făcea.

Trebuie să recunosc că a vrut să îi dea un apartament la Roma, iar Rocio nu a acceptat. Tot ce are ea acum, proprietăţile şi maşinile, de la Diego le are", a declarat Matias Morla, citat de Clarin.

Reclamă

Dalma şi Gianinna au răbufnit în startul acestui an. L-au acuzat pe Morla că este responsabil pentru moartea lui Maradona. Potrivit acestora, avocatul tatălui lor a ales medicii care îl îngrijeau permanent pe fostul mare atacant.

Protest de amploare pe străzile din Argentina. "Diego a fost omorât!"

Luna trecută, mii de oameni au ieşit pe străzi şi au mărşăluit pentru găsirea vinovaţilor în cazul decesului legendei fotbalului mondial.

Fanii le cer anchetatorilor să facă dreptate şi sunt sigur că idolul lor ar fi trebuit să fie încă în viaţă. "Nu a murit, l-au ucis", au strigat organizatorii demonstraţiei. "Dreptate pentru Diego. Să înceapă procesul şi să fie pedepsiţi vinovaţii".

Reclamă 4 / 0/3

Mitingul a fost condus chiar de fosta soţie a lui Maradona, Claudia Villafane, şi de două dintre fiicele fostului mare fotbalist, Dalma şi Gianinna. Cererile formulate de membrii familiei au avut deja un ecou, Departamentul de Justiţie luând decizia de a se forma un consiliu medical care să analizeze moartea fostului star de la Napoli şi Barcelona.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:30 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – FCSB 1-0. Raul Silva a deschis rapid scorul! Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 21:25 Eugen Trică, după ce FCU Craiova a pierdut cu UTA şi e pe ultimul loc în Liga 1: „Un vis urât, îmi cer scuze” 21:17 Jaqueline Cristian, victorie în prima rundă a calificărilor al turneului de la Roma! A învins-o pe Hailey Baptiste în 3 seturi 20:45 Toate scenariile prin care Dinamo se salvează de la retrogradare. „Câinii” au nevoie de un miracol în ultima etapă 20:41 Mircea Rednic e în culmea fericirii după ce a câştigat play-out-ul şi avertizează Dinamo: „Ajutaţi-vă voi, nu m-aţi susţinut” 20:22 U Cluj a realizat un transfer înainte de finalul sezonului! Prima întărire pentru Ioan Ovidiu Sabău 19:58 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out înaintea ultimei etape 19:46 „O să ajung în București!” Jose Mourinho, mesaj fabulos pentru Gică Popescu! Ce i-a transmis „The Special One” 19:40 UTA – FCU Craiova 3-1. Oltenii lui Mititelu sunt pe ultimul loc în Liga 1! UTA e campioana play-out-ului 19:25 Florin Prunea, verdict despre corectitudinea meciului Hermannstadt – Poli Iași 0-1! Ce a spus despre șansele lui Dinamo Vezi toate știrile
Citește și