Închide meniul

Noi dezvăluiri despre lupta nebună pentru averea lui Maradona. "Diego s-a simţit trădat şi jefuit". De ce sunt acuzate fiicele lui "El Pibe D’Oro"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 aprilie 2021, 8:48

Noi dezvăluiri despre lupta nebună pentru averea lui Maradona. "Diego s-a simţit trădat şi jefuit". De ce sunt acuzate fiicele lui "El Pibe DOro"

Profimediaimages

Dalma şi Gianinna Maradona, acuzate de avocatul lui Diego Maradona

Matias Morla a dezvăluit că legenda lui Napoli s-a simţit "trădat" şi "furat" chiar de fiicele lui, Dalma şi Gianinna. A fost şi unul dintre motivele pentru care acestea au fost scoase din testament. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fetele lui Diego Maradona, acuzate grav de Matias Morla

Avocatul este trist că nu a putut să o ajute mai mult pe fosta iubită a lui Diego Maradona. Rocio Oliva aşteaptă să vadă cât va primi din moştenirea de milioane de euro.

"Cu duşmanii mei nu am nimic personal. Soarta i-a pus în acea poziţie. Înainte să moară, Maradona a spus că hoţii sunt ei, nu eu. Diego nu a mers la nunta lor şi le-a revocat testamentul. Ştia că el i-a furat, nu eu. 

El s-a luptat până în ultima clipă cu Dalma şi Gianinna. Se simţea trădat şi jefuit. Dacă Diego mi-ar reproşa ceva acum, ar fi că nu am avut grijă de Rocio Oliva. Era obsedat de ea, dar eu nu am fost de acord cu darurile pe care i le făcea.

Trebuie să recunosc că a vrut să îi dea un apartament la Roma, iar Rocio nu a acceptat. Tot ce are ea acum, proprietăţile şi maşinile, de la Diego le are", a declarat Matias Morla, citat de Clarin.

Reclamă

Dalma şi Gianinna au răbufnit în startul acestui an. L-au acuzat pe Morla că este responsabil pentru moartea lui Maradona. Potrivit acestora, avocatul tatălui lor a ales medicii care îl îngrijeau permanent pe fostul mare atacant.

Protest de amploare pe străzile din Argentina. "Diego a fost omorât!"

Luna trecută, mii de oameni au ieşit pe străzi şi au mărşăluit pentru găsirea vinovaţilor în cazul decesului legendei fotbalului mondial.

Fanii le cer anchetatorilor să facă dreptate şi sunt sigur că idolul lor ar fi trebuit să fie încă în viaţă. "Nu a murit, l-au ucis", au strigat organizatorii demonstraţiei. "Dreptate pentru Diego. Să înceapă procesul şi să fie pedepsiţi vinovaţii".

Reclamă 4 / 0/3

Mitingul a fost condus chiar de fosta soţie a lui Maradona, Claudia Villafane, şi de două dintre fiicele fostului mare fotbalist, Dalma şi Gianinna. Cererile formulate de membrii familiei au avut deja un ecou, Departamentul de Justiţie luând decizia de a se forma un consiliu medical care să analizeze moartea fostului star de la Napoli şi Barcelona.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” Vezi toate știrile
Citește și