Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | ”Creatorul” de portari! Eugen Nae i-a antrenat pe Tătărușanu, Niță și Arlauskis. Care a fost cel mai ”nebun”

Silviu Corneanu Publicat: 2 aprilie 2021, 6:28

Reclamă
EXCLUSIV AS.ro LIVE | ”Creatorul” de portari! Eugen Nae i-a antrenat pe Tătărușanu, Niță și Arlauskis. Care a fost cel mai ”nebun”

AS.ro

Eugen Nae a fost invitat la AS.ro LIVE

Actualul goalkeeper al celor de la AC Milan voia să știe absolut totul la fiecare antrenament. Tătărușanu îl întreba pe Nae despre fiecare exercițiu, pentru ce se face.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tătărușanu, un băiat foarte inteligent și un portar foarte bun. Când am ajuns prima dată la Steaua, i-am prezentat ce și cum. Înainte de fiecare antrenament îi strângeam pe toți și le spuneam ce facem. El mă întreba tot timpul, pentru ce facem asta, asta, asta. M-a întrebat timp de două săptămâni de zile, i se părea ciudat. 

Mă întreba, dar de ce facem antrenamentul ăsta. Facem asta pentru că tu ești foarte înalt, ai probleme acolo, acolo. Și după două săptămâni eu am continuat să-i explic, dar el mi-a zis că nu mai e nevoie, are încredere în mine, a văzut că tot ce facem, facem bine. A ajuns un monstru sacru al portarilor”, a povestit Eugen Nae la AS.ro LIVE.

Eugen Nae l-a pregătit și pe Florin Niță

Florin Niță a fost și el pregătit de Eugen Nae. Antrenorul cu portari din staff-ul lui Olăroiu l-a caracterizat pe actualul titular din poarta naționalei.

Reclamă

Niță este un băiat foarte cuminte, așa era și înainte. Foarte respectuos și muncitor. Când intră pe teren, se transformă. El este un băiat de foarte mare bun simț, dar pe teren este un nebun. El este căsătorit cu o fată din Periș, de mulți ani. Sunt o familie deosebită, foarte bună”, susține Eugen Nae.

Giedrius Arlauskis, cel mai ”nebun” portar

Întrebat fiind care este cel mai ”nebun” portar alături de care a lucrat, Eugen Nae a răspuns fără să stea pe gânduri: Arlauskis. 

Reclamă 4 / 0/3

Arlauskis este cel mai nebun, de departe. Este senzațional, ca portar, ca om. Dar e nebun. El are tot timpul chestia asta de conflict. Mi-a spus, eu nu pot să stau, trebuie să mă cert cu cineva. E un portar extraordinar”, a dezvăluit Eugen Nae la AS.ro LIVE.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
4
mai
21:29
Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri
4
mai
21:00
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY
4
mai
20:42
„S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri
Vezi toate știrile
Citește și