Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | ”Creatorul” de portari! Eugen Nae i-a antrenat pe Tătărușanu, Niță și Arlauskis. Care a fost cel mai ”nebun”

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 2 aprilie 2021, 6:28

EXCLUSIV AS.ro LIVE | ”Creatorul” de portari! Eugen Nae i-a antrenat pe Tătărușanu, Niță și Arlauskis. Care a fost cel mai ”nebun”

AS.ro

Eugen Nae a fost invitat la AS.ro LIVE

Actualul goalkeeper al celor de la AC Milan voia să știe absolut totul la fiecare antrenament. Tătărușanu îl întreba pe Nae despre fiecare exercițiu, pentru ce se face.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tătărușanu, un băiat foarte inteligent și un portar foarte bun. Când am ajuns prima dată la Steaua, i-am prezentat ce și cum. Înainte de fiecare antrenament îi strângeam pe toți și le spuneam ce facem. El mă întreba tot timpul, pentru ce facem asta, asta, asta. M-a întrebat timp de două săptămâni de zile, i se părea ciudat. 

Mă întreba, dar de ce facem antrenamentul ăsta. Facem asta pentru că tu ești foarte înalt, ai probleme acolo, acolo. Și după două săptămâni eu am continuat să-i explic, dar el mi-a zis că nu mai e nevoie, are încredere în mine, a văzut că tot ce facem, facem bine. A ajuns un monstru sacru al portarilor”, a povestit Eugen Nae la AS.ro LIVE.

Eugen Nae l-a pregătit și pe Florin Niță

Florin Niță a fost și el pregătit de Eugen Nae. Antrenorul cu portari din staff-ul lui Olăroiu l-a caracterizat pe actualul titular din poarta naționalei.

Reclamă

Niță este un băiat foarte cuminte, așa era și înainte. Foarte respectuos și muncitor. Când intră pe teren, se transformă. El este un băiat de foarte mare bun simț, dar pe teren este un nebun. El este căsătorit cu o fată din Periș, de mulți ani. Sunt o familie deosebită, foarte bună”, susține Eugen Nae.

Giedrius Arlauskis, cel mai ”nebun” portar

Întrebat fiind care este cel mai ”nebun” portar alături de care a lucrat, Eugen Nae a răspuns fără să stea pe gânduri: Arlauskis. 

Reclamă 4 / 0/3

Arlauskis este cel mai nebun, de departe. Este senzațional, ca portar, ca om. Dar e nebun. El are tot timpul chestia asta de conflict. Mi-a spus, eu nu pot să stau, trebuie să mă cert cu cineva. E un portar extraordinar”, a dezvăluit Eugen Nae la AS.ro LIVE.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite Vezi toate știrile
Citește și