Închide meniul

Erling Haaland îi cere un salariu astronomic lui Manchester City! Vrea să fie cel mai bine plătit jucător din istoria Premier League

Antena Sport Publicat: 31 martie 2021, 9:57

Reclamă
Erling Haaland îi cere un salariu astronomic lui Manchester City! Vrea să fie cel mai bine plătit jucător din istoria Premier League

profimediaimages

Erling Haaland, pretenţii uriaşe de la Manchester City

Manchester City îl vrea pe Haaland în locul lui Kun Aguero, care va pleca la finalul sezonului. Norvegianul are însă pretenţii uriaşe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Erling Haaland vrea un salariu de 700.000 de euro pe săptămână la Manchester City

În cinci ani de contract, Haaland ar putea obţine peste 180 de milioane de euro doar din salariu, scrie The Sun. Întreaga afacere ar putea să o coste o avere pe Manchester City.

Tot 180 de milioane de euro este preţul pe care Borussia Dortmund i l-a stabilit lui Haaland. Norvegianul mai are contract cu nemţii până în 2024, iar de anul viitor clauza sa reziliere va fi de "doar" 75 de milioane de euro.

Haaland a marcat în actualul sezon 39 de goluri în 36 de meciuri jucate în toate competiţiile. El a ajuns la Borussia la începutul lui 2020, când a fost transferat pentru 20 de milioane de euro de la RB Salzburg.

Erling Haaland, dorit şi de Real Madrid

Manchester City are concurenţă în lupta pentru noul star al Europei. În urmă cu aproape două săptămâni, spaniolii de la ABC au scris că Erling Haaland s-a hotărât asupra viitorului său. Sursa citată a notat că Real Madrid va plăti 160 de milioane de euro pentru transferul starului norvegian.

Reclamă

Borussia Dortmund nu va încasa toţi banii. Impresarul lui Haaland, Mino Raiola, se va alege cu 30 de milioane de euro. Și tatăl jucătorului va primi un comision. Alf-Inge Haaland se va alege cu 10 milioane de euro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și