Închide meniul

Erling Haaland îi cere un salariu astronomic lui Manchester City! Vrea să fie cel mai bine plătit jucător din istoria Premier League

Reclamă

Antena Sport Publicat: 31 martie 2021, 9:57

Erling Haaland îi cere un salariu astronomic lui Manchester City! Vrea să fie cel mai bine plătit jucător din istoria Premier League

profimediaimages

Erling Haaland, pretenţii uriaşe de la Manchester City

Manchester City îl vrea pe Haaland în locul lui Kun Aguero, care va pleca la finalul sezonului. Norvegianul are însă pretenţii uriaşe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Erling Haaland vrea un salariu de 700.000 de euro pe săptămână la Manchester City

În cinci ani de contract, Haaland ar putea obţine peste 180 de milioane de euro doar din salariu, scrie The Sun. Întreaga afacere ar putea să o coste o avere pe Manchester City.

Tot 180 de milioane de euro este preţul pe care Borussia Dortmund i l-a stabilit lui Haaland. Norvegianul mai are contract cu nemţii până în 2024, iar de anul viitor clauza sa reziliere va fi de "doar" 75 de milioane de euro.

Haaland a marcat în actualul sezon 39 de goluri în 36 de meciuri jucate în toate competiţiile. El a ajuns la Borussia la începutul lui 2020, când a fost transferat pentru 20 de milioane de euro de la RB Salzburg.

Erling Haaland, dorit şi de Real Madrid

Manchester City are concurenţă în lupta pentru noul star al Europei. În urmă cu aproape două săptămâni, spaniolii de la ABC au scris că Erling Haaland s-a hotărât asupra viitorului său. Sursa citată a notat că Real Madrid va plăti 160 de milioane de euro pentru transferul starului norvegian.

Reclamă

Borussia Dortmund nu va încasa toţi banii. Impresarul lui Haaland, Mino Raiola, se va alege cu 30 de milioane de euro. Și tatăl jucătorului va primi un comision. Alf-Inge Haaland se va alege cu 10 milioane de euro.

Recomandări

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 13:21 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” Vezi toate știrile
Citește și