Închide meniul

Sergio Aguero, drum liber spre Barcelona lui Messi! Atacantul va pleca de la Manchester City după 10 ani

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 29 martie 2021, 20:25

Sergio Aguero, drum liber spre Barcelona lui Messi! Atacantul va pleca de la Manchester City după 10 ani

profimediaimages.ro

Sergio Aguero va pleca de la Manchester City

În 2011 a ajuns Sergio Aguero la Manchester City. Argentinianul are 384 de apariții și 257 de goluri în tricoul "cetățenilor". Este cel mai bun marcator din istoria lui clubului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În semn de respect pentru munca depusă în ultimii 10 ani, englezii îi vor construi lui Aguero o statuie în faţa stadionului, acolo unde vor afla şi cele ale lui Vincent Kompany și David Silva, alte două legende ale lui City.

Aguero şi-a luat rămas bun de la Manchester City cu o scrisoare emoţionantă, postată pe reţelele de socializare: "Atunci când se încheie un ciclu, apar o sumedenie de sentimente. Rămân cu satisfacția și al mândria că am avut șansa să joc pentru Manchester City timp de zece sezoane, un lucru neobișnuit pentru un jucător din fotbalul de la ora actuală. Zece sezoane în care am realizat performanțe uriașe, în urma cărora am devenit cel mai bun marcator din istoria clubului și am creat o conexiune indestructibilă cu oamenii care iubesc acest club, oameni care vor rămâne pentru totdeauna în inima mea.

Am ajuns la echipă în perioada de reconstrucție din 2011, iar datorită proprietarilor și grație implicării jucătorilor am câștigat un loc printre cele mai bune echipe din lume. Sarcina de a menține clubul în această poziție va rămâne altor jucători.

Cât despre mine, voi continua să dau tot am mai bun pentru restul sezonului și voi încerca să câștig cât mai multe trofee și să aduc cât mai multă bucurie fanilor. Apoi va începe o nouă etapă, cu noi provocări, și sunt pregătit să le trăiesc cu aceeași pasiune și profesionalism pe care le-am demontrat de-a lungul timpului în care am jucat la cel mai înalt nivel", este scrisoarea emoţionantă postată de Aguero pe Twitter.

Reclamă

Printre trofeele cucerite de Aguero în tricoul "cetăţenilor" se numără 4 titluri de campion al Angliei, 5 Cupe ale Ligii, 3 Supercupe ale Angliei, dar şi o Cupă a Angliei. 

Acesta poate pleca din Manchester cu a cincea medalie de campion. Elevii lui Pep Guardiola sunt lideri în Premier League, cu 71 de puncte, la 14 distanţă de rivala United. 

Reclamă 4 / 0/3

Site-ul de specialitate Transfermarkt.com îl cotează pe Aguero la 25 de milioane de euro.

Sergio Aguero poate ajunge la Barcelona

Atacantul este pariul lui Joan Laporta pentru perioada de mercato din vară. Noul președinte al Barcelonei, Joan Laporta, vrea să facă o echipă stelară pe Camp Nou. Acesta le-a promis fanilor că va reconstrui primul "11" din temelii. Printre jucătorii pe care i-a menționat se numără și Sergio Aguero.

Argentinianul este familiar cu La Liga. Manchester City l-a transferat chiar de la o rivală a Barcelonei, Atletico Madrid, pentru 40 de milioane de euro. Ba mai mult, Lionel Messi este naşul lui Benjamin, fiul atacantului.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 Vezi toate știrile
Citește și