Închide meniul

TOŢI PENTRU ROMÂNIA | Adi Mutu, mesaj de susţinere pentru Olimpiu Moruţan înaintea meciului cu Germania U21. Motivul pentru care mijlocaşul de la FCSB nu a dat randament!

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 martie 2021, 12:38

Reclamă
TOŢI PENTRU ROMÂNIA | Adi Mutu, mesaj de susţinere pentru Olimpiu Moruţan înaintea meciului cu Germania U21. Motivul pentru care mijlocaşul de la FCSB nu a dat randament!

Profimediaimages

Olimpiu Moruţan a rezistat doar o oră cu Ungaria U21

Selecţionerul micilor tricolori a vorbit şi despre motivul pentru care l-a schimbat pe Olimpiu Moruţan în minutul 61 al meciului cu Ungaria U21, câştigat in extremis cu 2-1. "Briliantul" a ţinut să asigure că nu este supărat pe mijlocaşul de la FCSB, pe care Gigi Becali cere 20 de milioane de euro, şi a lăsat de înţeles că acesta va fi titular şi împotriva nemţilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu: "Nu i-am reproşat nimic lui Olimpiu Moruţan"

"Olimpiu e un jucător extraordinar, cu calităţi tehnice unice. Probabil la el s-a simţit oboseala, pentru că jucătorii de la FCSB au avut un derby înainte de turneul final. Au jucat cu CFR Cluj. Ritmul aici este mai bun ca în campionatul nostru. 

E puţin mai obosit…nu i-am reproşat nimic, că ar fi fost egoist. La el mă aştept ca în anumite faze să insiste pe driblinguri şi pe execuţiile sale care de multe ori sunt execuţii de excepţie. Nu am ce să-i reproşez. Ca orice antrenor, mi-aş fi dorit să înscrie sau să aibă un assist. Dar a avut contribuţie la cele 4 puncte obţinute în echipă. Sper ca în următorul meci să spargă gheaţa şi să dea gol", a declarat Adrian Mutu.

Olimpiu Moruţan, pus la zid de Dumitru Dragomir

Dumitru Dragomir a dat de pământ cu fotbalistul FCSB, căruia îi transmite că trebuie să renunţe la individualism pe teren.

Reclamă

"Băi, Moruțan dacă nu-i spune cineva să joace pentru echipă… el vrea să joace pentru el, să fie vândut, să își ia bani mulți. Să stea dracu’ liniștit! Altfel nu dă doi bani nimeni pe el. Să-l cheme Gigi la raport? Băi băiatule, îți bagi joc de carieră? Nu joacă nicăieri în lume dacă face treaba asta", a declarat fostul preşedinte al LPF.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:00 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua cursă e ACUM, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români 19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare 19:00 VIDEOEliza Samara – Chen Xingtong a fost live, în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la Saudi Smash 2024 18:50 „Ce întrebare stupidă îmi pui!” Dorinel Munteanu s-a enervat la interviu după Petrolul – Oțelul 2-1! 18:11 VIDEOParma – Cremonese 1-1 și Palermo – Ascoli 2-2 au fost în AntenaPLAY! Man și Mihăilă, spectacol total în Serie B 18:05 „Mihai Pintilii, antrenor cu acte în regulă la FCSB?” Mihai Stoica a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Elias Charalambous 17:41 Cole Palmer, cifre impresionante la Chelsea! La doar 21 de ani, a intrat în istoria Premier League 17:38 VIDEOValentin Mihăilă, gol după o cursă fabuloasă a lui Dennis Man în Parma – Cremonese! Românii fac spectacol total în Serie B 17:11 Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: „Am vrut să-l sun pe Edi, dar Gigi Becali nu m-a lăsat!” Vezi toate știrile
Citește și