Închide meniul

TOŢI PENTRU ROMÂNIA | Adi Mutu, mesaj de susţinere pentru Olimpiu Moruţan înaintea meciului cu Germania U21. Motivul pentru care mijlocaşul de la FCSB nu a dat randament!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 martie 2021, 12:38

TOŢI PENTRU ROMÂNIA | Adi Mutu, mesaj de susţinere pentru Olimpiu Moruţan înaintea meciului cu Germania U21. Motivul pentru care mijlocaşul de la FCSB nu a dat randament!

Profimediaimages

Olimpiu Moruţan a rezistat doar o oră cu Ungaria U21

Selecţionerul micilor tricolori a vorbit şi despre motivul pentru care l-a schimbat pe Olimpiu Moruţan în minutul 61 al meciului cu Ungaria U21, câştigat in extremis cu 2-1. "Briliantul" a ţinut să asigure că nu este supărat pe mijlocaşul de la FCSB, pe care Gigi Becali cere 20 de milioane de euro, şi a lăsat de înţeles că acesta va fi titular şi împotriva nemţilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu: "Nu i-am reproşat nimic lui Olimpiu Moruţan"

"Olimpiu e un jucător extraordinar, cu calităţi tehnice unice. Probabil la el s-a simţit oboseala, pentru că jucătorii de la FCSB au avut un derby înainte de turneul final. Au jucat cu CFR Cluj. Ritmul aici este mai bun ca în campionatul nostru. 

E puţin mai obosit…nu i-am reproşat nimic, că ar fi fost egoist. La el mă aştept ca în anumite faze să insiste pe driblinguri şi pe execuţiile sale care de multe ori sunt execuţii de excepţie. Nu am ce să-i reproşez. Ca orice antrenor, mi-aş fi dorit să înscrie sau să aibă un assist. Dar a avut contribuţie la cele 4 puncte obţinute în echipă. Sper ca în următorul meci să spargă gheaţa şi să dea gol", a declarat Adrian Mutu.

Olimpiu Moruţan, pus la zid de Dumitru Dragomir

Dumitru Dragomir a dat de pământ cu fotbalistul FCSB, căruia îi transmite că trebuie să renunţe la individualism pe teren.

Reclamă

"Băi, Moruțan dacă nu-i spune cineva să joace pentru echipă… el vrea să joace pentru el, să fie vândut, să își ia bani mulți. Să stea dracu’ liniștit! Altfel nu dă doi bani nimeni pe el. Să-l cheme Gigi la raport? Băi băiatule, îți bagi joc de carieră? Nu joacă nicăieri în lume dacă face treaba asta", a declarat fostul preşedinte al LPF.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 0-1. Florinel Coman a deschis scorul! „Campionii, campionii” se strigă din tribune 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” 20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:55 Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul secund în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off 20:47 Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă Vezi toate știrile
Citește și