Închide meniul

TOŢI PENTRU ROMÂNIA | Adi Mutu, mesaj de susţinere pentru Olimpiu Moruţan înaintea meciului cu Germania U21. Motivul pentru care mijlocaşul de la FCSB nu a dat randament!

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 martie 2021, 12:38

Reclamă
TOŢI PENTRU ROMÂNIA | Adi Mutu, mesaj de susţinere pentru Olimpiu Moruţan înaintea meciului cu Germania U21. Motivul pentru care mijlocaşul de la FCSB nu a dat randament!

Profimediaimages

Olimpiu Moruţan a rezistat doar o oră cu Ungaria U21

Selecţionerul micilor tricolori a vorbit şi despre motivul pentru care l-a schimbat pe Olimpiu Moruţan în minutul 61 al meciului cu Ungaria U21, câştigat in extremis cu 2-1. "Briliantul" a ţinut să asigure că nu este supărat pe mijlocaşul de la FCSB, pe care Gigi Becali cere 20 de milioane de euro, şi a lăsat de înţeles că acesta va fi titular şi împotriva nemţilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu: "Nu i-am reproşat nimic lui Olimpiu Moruţan"

"Olimpiu e un jucător extraordinar, cu calităţi tehnice unice. Probabil la el s-a simţit oboseala, pentru că jucătorii de la FCSB au avut un derby înainte de turneul final. Au jucat cu CFR Cluj. Ritmul aici este mai bun ca în campionatul nostru. 

E puţin mai obosit…nu i-am reproşat nimic, că ar fi fost egoist. La el mă aştept ca în anumite faze să insiste pe driblinguri şi pe execuţiile sale care de multe ori sunt execuţii de excepţie. Nu am ce să-i reproşez. Ca orice antrenor, mi-aş fi dorit să înscrie sau să aibă un assist. Dar a avut contribuţie la cele 4 puncte obţinute în echipă. Sper ca în următorul meci să spargă gheaţa şi să dea gol", a declarat Adrian Mutu.

Olimpiu Moruţan, pus la zid de Dumitru Dragomir

Dumitru Dragomir a dat de pământ cu fotbalistul FCSB, căruia îi transmite că trebuie să renunţe la individualism pe teren.

Reclamă
Reclamă 4

"Băi, Moruțan dacă nu-i spune cineva să joace pentru echipă… el vrea să joace pentru el, să fie vândut, să își ia bani mulți. Să stea dracu’ liniștit! Altfel nu dă doi bani nimeni pe el. Să-l cheme Gigi la raport? Băi băiatule, îți bagi joc de carieră? Nu joacă nicăieri în lume dacă face treaba asta", a declarat fostul preşedinte al LPF.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:18

Max Verstappen, retrogradat 10 locuri pe grila de start a Marelui Premiu al Belgiei

16:02

VideoCampioni şi la imagine! Canotajul, creator de legende în lumea sportului

15:35

VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid în prima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Belgiei, LIVE în AntenaPLAY

15:27

Cum a răspuns Elias Charalambous când a fost întrebat despre Louis Munteanu: „Eu îmi spun părerea”

14:21

EXCLUSIVUn nume important din FRF a făcut anunţul: „Eu cred că Gică Hagi vine selecţioner!”. Ultimatumul primit de la Răzvan Burleanu

14:07

Florin Tănase, antrenamente alături de FCSB la baza din Berceni! Decizia luată de mijlocaşul român

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 VIDEOAntrenamentele din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Belgiei au fost în AntenaPLAY! Luke Browning, cel mai bun timp 5 VIDEOIsack Hadjar, cel mai rapid pilot în antrenamentele din Formula 2 din Belgia! Calificările sunt la 16:05, LIVE în AntenaPLAY 6 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus”
Citește și