Închide meniul

Are 90 de ani şi este "topit" după copilul său, care are numai câteva luni. Sugarul a cărei soră are 66 de ani va moşteni o avere uriaşă

Antena Sport Publicat: 23 martie 2021, 16:41

Reclamă
Are 90 de ani şi este "topit" după copilul său, care are numai câteva luni. Sugarul a cărei soră are 66 de ani va moşteni o avere uriaşă

Profimediaimages

Bernie Ecclestone, alături de soţia lui

Ace este primul băiat al miliardarului britanic. A fost născut de actuala soţie a miliardarului, Fabia Flosi, care este cu 44 de ani mai tânără decât Bernie. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bernie Ecclestone se mândreşte cu fiul său născut în 2020

Fostul şef din Formula 1 a postat pe contul său de Instagram, la începutul anului, o poză cu Ace. "Eşti o legendă, Bernie", i-au transmis fanii.

Eccleston mai are trei fete, iar cea mai în vârstă, Deborah, are 66 de ani! Celelalte două sunt Tamara (35 de ani) şi Petra (31 de ani).

Bernie Ecclestone continuă să deţină afaceri care îi aduc venituri uriaşe. Averea lui este estimată la 3.2 miliarde de dolari. Va fi împărţită între cei patru copii.

Reclamă

Bernie Ecclestone şi-a sărbătorit ziua de naştere alături de copii şi de nepoţi

"A fost cea mai frumoasă zi. L-am sărbătorit pe minunatul meu tată. De fapt, nu îi place să atragă atenţia asupra lui, dar merită atât de mult să fie sărbătorit. El se gândeşte întotdeauna la a face lucruri pentru alţii. Sperăm că astăzi a simţit cât de iubit şi de apreciat este", a transmis Tamara pe contul ei de Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial)

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Unde va juca Ianis Hagi sezonul următor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:45 UPDATESimona Halep – McCartney Kessler LIVE TEXT, ora 16:30, în primul tur la Trophee Clarins. Al doilea meci de la revenire 15:35 Foto„Am şi eu viciile mele” Ce sacrificii face Florin Răducioiu pentru a fi în formă, la 54 de ani: „Sunt un bun băutor de prosecco!” 15:23 Dinamo vrea să transfere un campion al României! „Câinii” au planuri mari înainte de barajul cu Csikszereda 14:47 Germania – Letonia și Cehia – Danemarca LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:20). Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 14:19 „Dacă soarta mă duce spre un final tragic…” Adrian Mititelu, mesaj incredibil la trei zile după retrogradarea lui FCU Craiova 14:08 Programul complet al Marelui Premiu de la Imola (17-19 mai, AntenaPLAY). Cursa e live pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 14:05 Alexander Albon și-a prelungit contractul cu Williams! Anunț important înainte de Marele Premiu de Formula 1™ de la Imola 13:57 FotoCe s-a ales de fostul iubit al lui Kelly Piquet, actuala iubită a lui Max Verstappen 13:46 Dan Şucu „sparge banca” pentru a-l aduce pe Neil Lennon la Rapid! I-a oferit un salariu cum nu s-a mai văzut în România 13:35 Dan Petrescu vrea să aducă un rival din Liga 1 la CFR Cluj! Jucătorul care se află pe lista „Bursucului” Vezi toate știrile
Citește și