Închide meniul

Are 90 de ani şi este "topit" după copilul său, care are numai câteva luni. Sugarul a cărei soră are 66 de ani va moşteni o avere uriaşă

Antena Sport Publicat: 23 martie 2021, 16:41

Reclamă
Are 90 de ani şi este "topit" după copilul său, care are numai câteva luni. Sugarul a cărei soră are 66 de ani va moşteni o avere uriaşă

Profimediaimages

Bernie Ecclestone, alături de soţia lui

Ace este primul băiat al miliardarului britanic. A fost născut de actuala soţie a miliardarului, Fabia Flosi, care este cu 44 de ani mai tânără decât Bernie. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bernie Ecclestone se mândreşte cu fiul său născut în 2020

Fostul şef din Formula 1 a postat pe contul său de Instagram, la începutul anului, o poză cu Ace. "Eşti o legendă, Bernie", i-au transmis fanii.

Eccleston mai are trei fete, iar cea mai în vârstă, Deborah, are 66 de ani! Celelalte două sunt Tamara (35 de ani) şi Petra (31 de ani).

Bernie Ecclestone continuă să deţină afaceri care îi aduc venituri uriaşe. Averea lui este estimată la 3.2 miliarde de dolari. Va fi împărţită între cei patru copii.

Reclamă

Bernie Ecclestone şi-a sărbătorit ziua de naştere alături de copii şi de nepoţi

"A fost cea mai frumoasă zi. L-am sărbătorit pe minunatul meu tată. De fapt, nu îi place să atragă atenţia asupra lui, dar merită atât de mult să fie sărbătorit. El se gândeşte întotdeauna la a face lucruri pentru alţii. Sperăm că astăzi a simţit cât de iubit şi de apreciat este", a transmis Tamara pe contul ei de Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial)

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” Vezi toate știrile
Citește și