Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Sânmărtean, dezvăluiri despre transferul la FCSB. "E momentul să străluceşti cu adevărat". Cum l-a impresionat pe Reghecampf. "Echipa zbârnâie în jurul tău"

Antena Sport Publicat: 18 martie 2021, 20:12

Reclamă
EXCLUSIV AS.ro LIVE | Sânmărtean, dezvăluiri despre transferul la FCSB. "E momentul să străluceşti cu adevărat". Cum l-a impresionat pe Reghecampf. "Echipa zbârnâie în jurul tău"

as.ro live

Lucian Sânmărtean a fost invitatul lui Cătălin Oprişan la AS.ro LIVE

Lucian Sânmărtean a ajuns la FCSB, la începutul lui 2014, când avea aproape 34 de ani. Gigi Becali i-a plătit un sfert de milion de euro lui Adrian Porumboiu. Sânmărtean a fost convins de familie, dar şi de Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf să accepte mutarea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lucian Sânmărtean: "Eu nu am jucat la FCSB, eu am jucat la Steaua" 

"Eu nu am jucat la FCSB, eu am jucat la Steaua. FCSB a fost după ce am plecat eu (n.r. denumirea echipei s-a schimbat în 2017). Foarte greu m-au scos de la Vaslui, fiindcă mai aveam ceva bănuţi de luat. 

Vaslui uşor, uşor se distrugea. Ana, cu Reghe, cu soţia mea şi cu tatăl meu: 'haide, să ajungem la Steaua, fiindcă e momentul în care trebuie să străluceşti cu adevărat, e momentul care te poate propulsa la echipa naţională. Grandoarea imaginii tale doar din poziţia asta poate să vină. Poţi să joci la Vaslui încă 10 ani, nu e acelaşi lucru cu Steaua'. 

Ajungând la Steaua, Reghe mi-a dat libertate. A simţit că sunt un tip destul de greu de lucrat, aşa", a povestit Lucian Sânmărtean, la AS.ro LIVE.

Lucian Sânmărtean, despre Thomas Neubert: "Omul ăsta a făcut din Steaua ce era atunci"

Lucian Sânmărtean a jucat 42 de meciuri la FCSB, în toate competiţiile. El a marcat şase goluri şi a dat 19 pase de gol, înainte să plece la Ittihad, în ianuarie 2015. Cel mai mult i-a mulţumit preparatorului fizic, Thomas Neubert.

Reclamă

"După primele antrenamente, mi s-a părut că nu o să fac faţă, pentru că Neubert e un maniac al pregătirii, un tip care era senzaţional. Omul ăsta a făcut din Steaua ce era atunci. O pregătire fantastică! Ajungeam la meci la cea mai mare potenţă fizică. Incredibil cum îşi calcula antrenamentele. Şi Steaua acum, FCSB, arată destul de bine. Pentru că jucătorii de calitate sunt bine pregătiţi. 

(…) Ce punguliţe?! Luni, marţi miercuri, joi, erau nişte antrenamente foarte, foarte grele. Vineri, mai uşor. La meci: 'hai, băieţi, că noi suntem Steaua!'. Şi zbârnâiau copiii mei pe lângă mine! Vedeam cum aleargă Latovlevici, Tănase, Stanciu, Chipciu, Adi Popa şi eram şi eu cu ei. 

La un moment dat şi Reghe a zis: 'N-am crezut că o să ai un impact atât de mare asupra echipei. Am un jucători foarte buni, de echipa naţională. Iar echipa, în jurul tău, zbârnâie'", a mai spus Sânmărtean.

Reclamă 4 / 0/3

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” Vezi toate știrile
Citește și