Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Sânmărtean, dezvăluiri despre transferul la FCSB. "E momentul să străluceşti cu adevărat". Cum l-a impresionat pe Reghecampf. "Echipa zbârnâie în jurul tău"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 martie 2021, 20:12

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Sânmărtean, dezvăluiri despre transferul la FCSB. "E momentul să străluceşti cu adevărat". Cum l-a impresionat pe Reghecampf. "Echipa zbârnâie în jurul tău"

as.ro live

Lucian Sânmărtean a fost invitatul lui Cătălin Oprişan la AS.ro LIVE

Lucian Sânmărtean a ajuns la FCSB, la începutul lui 2014, când avea aproape 34 de ani. Gigi Becali i-a plătit un sfert de milion de euro lui Adrian Porumboiu. Sânmărtean a fost convins de familie, dar şi de Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf să accepte mutarea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lucian Sânmărtean: "Eu nu am jucat la FCSB, eu am jucat la Steaua" 

"Eu nu am jucat la FCSB, eu am jucat la Steaua. FCSB a fost după ce am plecat eu (n.r. denumirea echipei s-a schimbat în 2017). Foarte greu m-au scos de la Vaslui, fiindcă mai aveam ceva bănuţi de luat. 

Vaslui uşor, uşor se distrugea. Ana, cu Reghe, cu soţia mea şi cu tatăl meu: 'haide, să ajungem la Steaua, fiindcă e momentul în care trebuie să străluceşti cu adevărat, e momentul care te poate propulsa la echipa naţională. Grandoarea imaginii tale doar din poziţia asta poate să vină. Poţi să joci la Vaslui încă 10 ani, nu e acelaşi lucru cu Steaua'. 

Ajungând la Steaua, Reghe mi-a dat libertate. A simţit că sunt un tip destul de greu de lucrat, aşa", a povestit Lucian Sânmărtean, la AS.ro LIVE.

Lucian Sânmărtean, despre Thomas Neubert: "Omul ăsta a făcut din Steaua ce era atunci"

Lucian Sânmărtean a jucat 42 de meciuri la FCSB, în toate competiţiile. El a marcat şase goluri şi a dat 19 pase de gol, înainte să plece la Ittihad, în ianuarie 2015. Cel mai mult i-a mulţumit preparatorului fizic, Thomas Neubert.

Reclamă

"După primele antrenamente, mi s-a părut că nu o să fac faţă, pentru că Neubert e un maniac al pregătirii, un tip care era senzaţional. Omul ăsta a făcut din Steaua ce era atunci. O pregătire fantastică! Ajungeam la meci la cea mai mare potenţă fizică. Incredibil cum îşi calcula antrenamentele. Şi Steaua acum, FCSB, arată destul de bine. Pentru că jucătorii de calitate sunt bine pregătiţi. 

(…) Ce punguliţe?! Luni, marţi miercuri, joi, erau nişte antrenamente foarte, foarte grele. Vineri, mai uşor. La meci: 'hai, băieţi, că noi suntem Steaua!'. Şi zbârnâiau copiii mei pe lângă mine! Vedeam cum aleargă Latovlevici, Tănase, Stanciu, Chipciu, Adi Popa şi eram şi eu cu ei. 

La un moment dat şi Reghe a zis: 'N-am crezut că o să ai un impact atât de mare asupra echipei. Am un jucători foarte buni, de echipa naţională. Iar echipa, în jurul tău, zbârnâie'", a mai spus Sânmărtean.

Reclamă 4 / 0/3

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
  • Lucian Sînmărtean a fost invitatul lui Cătălin Oprişan
  • AS.ro LIVE este de luni până vineri, de la 10:30, pe as.ro/live

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:12 „Avem nevoie de un buget mult mai mare pentru Europa!” Oțelul e în finala Cupei, dar Dorinel Munteanu a tras un semnal de alarmă 22:51 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Repriză de coșmar pentru Răzvan Lucescu! Belgienii fac spectacol pe Toumba. Dueluri „de foc” în Europa 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, ora 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” Vezi toate știrile
Citește și