Închide meniul

Surprize uriaşe în lotul lui Mirel Rădoi. Ciprian Deac, marea absenţă pentru duelul cu Germania. Jucătorul de la FCSB care poate debuta la 27 de ani!

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 martie 2021, 7:20

Reclamă
Surprize uriaşe în lotul lui Mirel Rădoi. Ciprian Deac, marea absenţă pentru duelul cu Germania. Jucătorul de la FCSB care poate debuta la 27 de ani!

SportPictures / Razvan Pasarica / Sport Pictures via Hepta

Ciprian Deac

Ciprian Deac nu se regăseşte pe lista lui Rădoi. Mijlocaşul de 35 de ani tocmai a reuşit o "dublă" în meciul câştigat de campioana României cu Poli Iaşi, scor 4-0. Veteranul grupării din Gruia marcase de două ori şi în începutul acestei luni, cu FC Argeş.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ciprian Deac nu a fost convocat de Mirel Rădoi

De la CFR nu a fost convocat nici Alexandru Chipciu. Alţi doi jucători, Cristian Manea şi Adrian Păun au prins doar lista de rezervă. În schimb, Andrei Burcă şi Mario Camora au fost pe placul lui Mirel Rădoi şi sunt pregătiţi să joace cu Macedonia de Nord, Germania şi Armenia.

Cei doi fundaşi de la CFR pot profita de faptul că lipseşte un titular de drept din apărarea rivalei FCSB. Iulian Cristea nu l-a convins pe selecţionerul României şi va vedea meciurile naţionalei de la televizor. În luna noiembrie, jucătorul de 26 de ani a fost trimis din primul minut cu Irlanda de Nord. Totuşi, surprinde convocarea lui Ovidiu Popescu. Fotbalistul de la FCSB a fost chemat în premieră la naţionala de seniori şi poate debuta la 27 de ani!

Din lotul anunţat de Mirel Rădoi lipseşte şi Alexandru Mitriţă. Atacantul lui Al Ahli a avut evoluţii remarcabile în Arabia Saudită. A înscris de patru ori, golul reuşit cu Al Wehda fiind unul fabulos. Mitriţă a punctat după o cursă de 50 de metri, în care a driblat în stilul lui Messi.

Lotul României pentru meciurile din martie din preliminariile CM 2022

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” 12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka 11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” Vezi toate știrile
Citește și