Închide meniul

Surprize uriaşe în lotul lui Mirel Rădoi. Ciprian Deac, marea absenţă pentru duelul cu Germania. Jucătorul de la FCSB care poate debuta la 27 de ani!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 martie 2021, 7:20

Surprize uriaşe în lotul lui Mirel Rădoi. Ciprian Deac, marea absenţă pentru duelul cu Germania. Jucătorul de la FCSB care poate debuta la 27 de ani!

SportPictures / Razvan Pasarica / Sport Pictures via Hepta

Ciprian Deac

Ciprian Deac nu se regăseşte pe lista lui Rădoi. Mijlocaşul de 35 de ani tocmai a reuşit o "dublă" în meciul câştigat de campioana României cu Poli Iaşi, scor 4-0. Veteranul grupării din Gruia marcase de două ori şi în începutul acestei luni, cu FC Argeş.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ciprian Deac nu a fost convocat de Mirel Rădoi

De la CFR nu a fost convocat nici Alexandru Chipciu. Alţi doi jucători, Cristian Manea şi Adrian Păun au prins doar lista de rezervă. În schimb, Andrei Burcă şi Mario Camora au fost pe placul lui Mirel Rădoi şi sunt pregătiţi să joace cu Macedonia de Nord, Germania şi Armenia.

Cei doi fundaşi de la CFR pot profita de faptul că lipseşte un titular de drept din apărarea rivalei FCSB. Iulian Cristea nu l-a convins pe selecţionerul României şi va vedea meciurile naţionalei de la televizor. În luna noiembrie, jucătorul de 26 de ani a fost trimis din primul minut cu Irlanda de Nord. Totuşi, surprinde convocarea lui Ovidiu Popescu. Fotbalistul de la FCSB a fost chemat în premieră la naţionala de seniori şi poate debuta la 27 de ani!

Din lotul anunţat de Mirel Rădoi lipseşte şi Alexandru Mitriţă. Atacantul lui Al Ahli a avut evoluţii remarcabile în Arabia Saudită. A înscris de patru ori, golul reuşit cu Al Wehda fiind unul fabulos. Mitriţă a punctat după o cursă de 50 de metri, în care a driblat în stilul lui Messi.

Lotul României pentru meciurile din martie din preliminariile CM 2022

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și