Închide meniul

VIDEO | Incredibil! A fost ignorat după ce a eliminat-o pe Juventus din Champions League. Ce s-a întâmplat la conferinţa de presă a lui Sergio Conceicao

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 martie 2021, 12:08

Reclamă
VIDEO | Incredibil! A fost ignorat după ce a eliminat-o pe Juventus din Champions League. Ce s-a întâmplat la conferinţa de presă a lui Sergio Conceicao

Profimediaimages

Niciun jurnalist nu a participat la conferinţa lui Conceicao

Din cauza pandemiei, niciun jurnalist nu a putut fi prezent în sală şi întrebările erau aşteptate pe Zoom. Totuşi, nimeni nu a fost interesat să afle cum au reuşit "dragonii" să îl scoată din Liga Campionilor pe Cristiano Ronaldo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cadre uluitoare la conferinţa de presă a lui FC Porto

Sergio Conceicao a fost bulversat total de ceea ce s-a întâmplat. A şi încercat să afle ce se întâmplă. "Nu e nici măcar un jurnalist portughez?", a reacţionat tehnicianul lui FC Porto.

Conceicao s-a ridicat de la masă şi a plecat spre vestiare. Totul a durat 50 de secunde. Pare a fi cea mai scurtă conferinţă din istoria Champions League!

Cristiano Ronaldo a gafat în meciul cu FC Porto

Cristiano Ronaldo a avut o evoluţie modestă în "dubla" cu FC Porto. Starul lui Juventus nu a reuşit să marcheze şi chiar a gafat incredibil în reprizele de prelungire ale meciului de la Torino.

Reclamă

În minutul 115, la scorul de 2-1, portughezul a stat în zid la lovitura liberă executată de Sergio Oliveira. În momentul în care mijlocaşul oaspeţilor a şutat, Ronaldo s-a întors cu spatele, mingea i-a trecut printre picioare şi s-a oprit în plasa porţii. Golgheterul bianconerilor l-a şi derutat pe Szczesny, care nu a mai putut interveni.

"A făcut o eroare de neiertat. În zilele mele, jucătorii aleşi să stea în zid nu se temeau de minge. Fotbaliştii lui Juventus s-au temut de minge şi s-au ferit din calea balonului. S-au întors cu spatele, aşa ceva este de nepermis", a declarat Capello pentru Sky Sport Italia.

Reclamă 4 / 0/3

Rio Ferdinand a dat vina pe toţi jucătorii puşi în zid de Andrea Pirlo. "Toţi trei au greşit. S-au întors cu spatele şi s-au dat la o parte. A fost o înşiruire de erori", a precizat legenda lui Manchester United la microfonul BT Sport.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
Vezi toate știrile
Citește și