Închide meniul

VIDEO | Incredibil! A fost ignorat după ce a eliminat-o pe Juventus din Champions League. Ce s-a întâmplat la conferinţa de presă a lui Sergio Conceicao

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 martie 2021, 12:08

Reclamă
VIDEO | Incredibil! A fost ignorat după ce a eliminat-o pe Juventus din Champions League. Ce s-a întâmplat la conferinţa de presă a lui Sergio Conceicao

Profimediaimages

Niciun jurnalist nu a participat la conferinţa lui Conceicao

Din cauza pandemiei, niciun jurnalist nu a putut fi prezent în sală şi întrebările erau aşteptate pe Zoom. Totuşi, nimeni nu a fost interesat să afle cum au reuşit "dragonii" să îl scoată din Liga Campionilor pe Cristiano Ronaldo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cadre uluitoare la conferinţa de presă a lui FC Porto

Sergio Conceicao a fost bulversat total de ceea ce s-a întâmplat. A şi încercat să afle ce se întâmplă. "Nu e nici măcar un jurnalist portughez?", a reacţionat tehnicianul lui FC Porto.

Conceicao s-a ridicat de la masă şi a plecat spre vestiare. Totul a durat 50 de secunde. Pare a fi cea mai scurtă conferinţă din istoria Champions League!

Cristiano Ronaldo a gafat în meciul cu FC Porto

Cristiano Ronaldo a avut o evoluţie modestă în "dubla" cu FC Porto. Starul lui Juventus nu a reuşit să marcheze şi chiar a gafat incredibil în reprizele de prelungire ale meciului de la Torino.

Reclamă
Reclamă 4

În minutul 115, la scorul de 2-1, portughezul a stat în zid la lovitura liberă executată de Sergio Oliveira. În momentul în care mijlocaşul oaspeţilor a şutat, Ronaldo s-a întors cu spatele, mingea i-a trecut printre picioare şi s-a oprit în plasa porţii. Golgheterul bianconerilor l-a şi derutat pe Szczesny, care nu a mai putut interveni.

"A făcut o eroare de neiertat. În zilele mele, jucătorii aleşi să stea în zid nu se temeau de minge. Fotbaliştii lui Juventus s-au temut de minge şi s-au ferit din calea balonului. S-au întors cu spatele, aşa ceva este de nepermis", a declarat Capello pentru Sky Sport Italia.

Reclamă

Rio Ferdinand a dat vina pe toţi jucătorii puşi în zid de Andrea Pirlo. "Toţi trei au greşit. S-au întors cu spatele şi s-au dat la o parte. A fost o înşiruire de erori", a precizat legenda lui Manchester United la microfonul BT Sport.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:50

VIDEOIsack Hadjar, cel mai rapid pilot în antrenamentele din Formula 2 din Belgia! Calificările sunt la 16:05, LIVE în AntenaPLAY

12:44

Nadia Comăneci, încrezătoare înaintea Jocurilor Olimpice 2024! Proba din gimnastică cu şanse la medalie: „E loz în plic”

12:07

Saul Alvarez îşi pune centurile în joc! Cu cine se va lupta Canelo

11:30

VIDEOAntrenamentele din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Belgiei au fost în AntenaPLAY! Luke Browning, cel mai bun timp

11:29

Probleme mari în Franţa, înaintea debutului Jocurilor Olimpice: „atac masiv pentru a paraliza reţeaua TGV”

11:25

România a coborât în clasamentul coeficienţilor UEFA! Pe ce loc am ajuns după rezultatele din preliminarii

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus” 5 Cum ar putea arăta primul 11 al Universităţii Craiova în duelul cu Maribor (Antena Stars şi AntenaPLAY, 21:15) 6 Dosar penal pentru Gică Craioveanu după ce a fost prins la volan cu permisul suspendat
Citește și