Închide meniul

Gianluigi Buffon, anunţ despre finalul carierei. "În mintea mea, asta e limita". Ce a spus despre relaţia inedită cu Andrea Pirlo

Antena Sport Publicat: 3 martie 2021, 13:01

Reclamă
Gianluigi Buffon, anunţ despre finalul carierei. "În mintea mea, asta e limita". Ce a spus despre relaţia inedită cu Andrea Pirlo

Abaca Press / Giordano Riccardo/IPA/ABACA via Hepta

Gianluigi Buffon a decis care este limita carierei sale de fotbalist

Gianluigi Buffon a vrut să se retragă în 2017, dar a renunţat la idee, pentru că se temea de viaţa fără fotbal. Acum, spune că a scăpat de această frică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gianluigi Buffon: "În mintea mea, am o limită pentru cariera mea de jucător: iunie 2023"

Fotbalistul italian a acordat un interviu inedit în The Guardian şi a vorbit despre noua dată la care se gândeşte să renunţe la cariera de jucător.

"Am învăţat că nu există nimic sigur în viaţă. (…) În mintea mea am o limită pentru cariera mea de jucător: iunie 2023. Dar s-ar putea să mă retrag şi peste 4 luni", a spus portarul în vârstă de 43 de ani.

Buffon a debutat în urmă cu 26 de ani şi a ajuns acum să fie antrenat de un fost coleg, Andrea Pirlo, care este mai tânăr cu doi ani decât el.

"Ne ştim din 1993. Suntem Gigi şi Andrea, dar de faţă cu ceilalţi va fi mereu 'Mister'. Cu el şi cu Gattuso am împărţit o mare parte a carierei, punctul culminant fiind victoria de la Mondialul din 2006", a spus Buffon.

Reclamă

Jucătorul lui Juventus a vorbit şi despre pandemia de coronavirus. "Prima lună de stare de urgenţă a fost frumoasă. Pentru mine a fost frumos. Am avut timp pentru mine însumi. Nu mi se întâmplase niciodată. Am avut timp să stau cu soţia şi cu copiii mei, să citesc, să mă ocup de hobby-urile mele", a mai declarat Buffon.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” Vezi toate știrile
Citește și