Închide meniul

Ce salarii au Daniel Opriţa şi George Ogăraru în liga a 3-a, la CSA Steaua. Sunt la nivelul lui FCSB!

Antena Sport Publicat: 2 martie 2021, 7:38

Reclamă
Ce salarii au Daniel Opriţa şi George Ogăraru în liga a 3-a, la CSA Steaua. Sunt la nivelul lui FCSB!

SportPictures / George Ilinca/Sport Picture via Hepta

Daniel Opriţa, plătit de CSA Steaua la fel de bine ca Toni Petrea la FCSB

Antrenorul lui CSA Steaua, Daniel Opriţa, câştigă 25.000 de lei lunar, puţin peste peste 5.000 de euro. El este la fel de bine plătit ca Toni Petrea, antrenorul liderului din Liga 1, FCSB, scrie gsp.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CSA Steaua, salarii de top pentru Daniel Opriţa şi George Ogăraru

Şi managerul general George Ogăraru are un salariu de top. El primeşte 4.000 de euro lunar. Cu doar o 1.000 mai puţin decât îi achită FCSB lui Mihai Stoica.

Banii vin de la bugetul asigurat de Ministerul Apărării Naţionale pentru Clubul Sportiv al Armatei Steaua. Daniel Opriţa îi pregăteşte pe roş-albaştrii din vara lui 2019, când i-a luat locul lui Marius Lăcătuş, iar George Ogăraru este unul dintre conducătorii clubului din toamna anului trecut.

În ultimul an, FCSB a jucat peste 40 de meciuri oficiale, iar CSA a jucat doar 12, iar clubul patronat de Gigi Becali a încasat aproape 14 milioane de euro din transferuri de jucători şi drepturi tv, mai scrie sursa citată.

Mihai Stoica, despre CSA Steaua: "S-au dat foc la 3.000.000 de euro din bugetul statului”

Mihai Stoica a spus că banii investiţi de clubul Armatei în echipa de fotbal ar putea fi folosiţi în infrastructură.

Reclamă

"Un camion rămâne fără frâne și cauciucuri și mor trei militari pentru că nu au fost bani de reparații, dar în schimb să dăm banii pentru o echipă de fotbal din liga a treia. Există salarii exagerate la copii și juniori. E exagerat ca peste trei milioane de euro din bugetul statului să meargă la Steaua. Dacă promovează, e adevărat că trebuie să-și schimbe statutul. S-au dat foc la 3.000.000 de euro din bugetul statului”, a spus şeful FCSB, luna trecută.

Daniel Oprița, antrenorul lui CSA Steaua, i-a dat replica managerului general de la FCSB.

"Nsiah nu are niciodată acel salariu de 28.000 de lei. Hai să fim serioși. El nu câștigă nici jumătate din suma asta. Vreau să consemnați în cele spuse de mine că noi nu jucăm nici măcar pe prime, iar alte echipe de prin Liga 3 joacă pe prime de 1.000 de lei sau 1.500 de lei. La noi jucătorii își plătesc și chiriile. Nu au fost cheltuite pentru salarii acele sume de bani de care a vorbit Meme", a spus Daniel Oprița, potrivit Pro Sport.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată Vezi toate știrile
Citește și