Închide meniul

Ce salarii au Daniel Opriţa şi George Ogăraru în liga a 3-a, la CSA Steaua. Sunt la nivelul lui FCSB!

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 martie 2021, 7:38

Ce salarii au Daniel Opriţa şi George Ogăraru în liga a 3-a, la CSA Steaua. Sunt la nivelul lui FCSB!

SportPictures / George Ilinca/Sport Picture via Hepta

Daniel Opriţa, plătit de CSA Steaua la fel de bine ca Toni Petrea la FCSB

Antrenorul lui CSA Steaua, Daniel Opriţa, câştigă 25.000 de lei lunar, puţin peste peste 5.000 de euro. El este la fel de bine plătit ca Toni Petrea, antrenorul liderului din Liga 1, FCSB, scrie gsp.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CSA Steaua, salarii de top pentru Daniel Opriţa şi George Ogăraru

Şi managerul general George Ogăraru are un salariu de top. El primeşte 4.000 de euro lunar. Cu doar o 1.000 mai puţin decât îi achită FCSB lui Mihai Stoica.

Banii vin de la bugetul asigurat de Ministerul Apărării Naţionale pentru Clubul Sportiv al Armatei Steaua. Daniel Opriţa îi pregăteşte pe roş-albaştrii din vara lui 2019, când i-a luat locul lui Marius Lăcătuş, iar George Ogăraru este unul dintre conducătorii clubului din toamna anului trecut.

În ultimul an, FCSB a jucat peste 40 de meciuri oficiale, iar CSA a jucat doar 12, iar clubul patronat de Gigi Becali a încasat aproape 14 milioane de euro din transferuri de jucători şi drepturi tv, mai scrie sursa citată.

Mihai Stoica, despre CSA Steaua: "S-au dat foc la 3.000.000 de euro din bugetul statului”

Mihai Stoica a spus că banii investiţi de clubul Armatei în echipa de fotbal ar putea fi folosiţi în infrastructură.

Reclamă

"Un camion rămâne fără frâne și cauciucuri și mor trei militari pentru că nu au fost bani de reparații, dar în schimb să dăm banii pentru o echipă de fotbal din liga a treia. Există salarii exagerate la copii și juniori. E exagerat ca peste trei milioane de euro din bugetul statului să meargă la Steaua. Dacă promovează, e adevărat că trebuie să-și schimbe statutul. S-au dat foc la 3.000.000 de euro din bugetul statului”, a spus şeful FCSB, luna trecută.

Daniel Oprița, antrenorul lui CSA Steaua, i-a dat replica managerului general de la FCSB.

"Nsiah nu are niciodată acel salariu de 28.000 de lei. Hai să fim serioși. El nu câștigă nici jumătate din suma asta. Vreau să consemnați în cele spuse de mine că noi nu jucăm nici măcar pe prime, iar alte echipe de prin Liga 3 joacă pe prime de 1.000 de lei sau 1.500 de lei. La noi jucătorii își plătesc și chiriile. Nu au fost cheltuite pentru salarii acele sume de bani de care a vorbit Meme", a spus Daniel Oprița, potrivit Pro Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și