Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Meciul vieții pentru Victor Pițurcă la Steaua! Echipa care l-a impresionat pe fostul selecționer: ”Era peste Barcelona!”

Silviu Corneanu Publicat: 26 februarie 2021, 11:33

Reclamă
EXCLUSIV AS.ro LIVE | Meciul vieții pentru Victor Pițurcă la Steaua! Echipa care l-a impresionat pe fostul selecționer: ”Era peste Barcelona!”

Emil Tănase

Victor Pițurcă, o imagine pentru eternitate

Steaua a pierdut turul de la Bruxelles, cu 0-1, dar s-a impus la București cu scorul de 3-0, prin dubla lui Pițurcă și reușita lui Balint. Roș-albaștrii au ajuns atunci în finală și au cucerit Liga Campionilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul atacant din Ghencea consideră că Anderlecht era o echipă mai puternică decât Barcelona.

Meciul cu Anderlecht a fost cel mai bun meci al Stelei, în perioada aceea, a fost un meci fantastic, contra unei echipe foarte puternice. Anderlecht era peste Barcelona, atunci, aveau o echipă formidabilă. Aveau șase internaționali belgieni.

Pierzând primul meci la Burxelles, calificarea era pusă sub semnul întrebării, era foarte greu să bați Anderlecht la două goluri. Noi vorbeam că trebuie să marcăm 4-5 goluri ca să ne calificăm, era foarte greu să nu primești gol cu o echipă ca Anderlecht”, și-a amintit Victor Pițurcă la AS.ro LIVE.

Steaua s-a dezlănțuit cu Anderlecht

Pițurcă susține că Steaua ar fi putut să mai inscrie, dar a recunoscut faptul că Duckadam a salvat echipa la câteva faze dificile.

Reclamă

Am jucat și cu teamă, și cu plăcere și am realizat un meci fantastic. Puteam să marcăm vreo 6 goluri. Am ratat eu singur, a ratat Lăcătuș, a ratat Tudorel Stoica, singuri cu portarii. Au ratat și ei, a scos Duckadam câteva mingi”, a mai spus Pițurcă.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 20:00 LIVE TEXTU Cluj – Dinamo 1-0. Daniel Popa a deschis scorul cu un şut la colţul lung 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 VIDEOBernadette Szocs a pierdut partida cu Natalia Bajor, la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 LIVE VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 Vezi toate știrile
Citește și