Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Meciul vieții pentru Victor Pițurcă la Steaua! Echipa care l-a impresionat pe fostul selecționer: ”Era peste Barcelona!”

Silviu Corneanu Publicat: 26 februarie 2021, 11:33

Reclamă
EXCLUSIV AS.ro LIVE | Meciul vieții pentru Victor Pițurcă la Steaua! Echipa care l-a impresionat pe fostul selecționer: ”Era peste Barcelona!”

Emil Tănase

Victor Pițurcă, o imagine pentru eternitate

Steaua a pierdut turul de la Bruxelles, cu 0-1, dar s-a impus la București cu scorul de 3-0, prin dubla lui Pițurcă și reușita lui Balint. Roș-albaștrii au ajuns atunci în finală și au cucerit Liga Campionilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul atacant din Ghencea consideră că Anderlecht era o echipă mai puternică decât Barcelona.

Meciul cu Anderlecht a fost cel mai bun meci al Stelei, în perioada aceea, a fost un meci fantastic, contra unei echipe foarte puternice. Anderlecht era peste Barcelona, atunci, aveau o echipă formidabilă. Aveau șase internaționali belgieni.

Pierzând primul meci la Burxelles, calificarea era pusă sub semnul întrebării, era foarte greu să bați Anderlecht la două goluri. Noi vorbeam că trebuie să marcăm 4-5 goluri ca să ne calificăm, era foarte greu să nu primești gol cu o echipă ca Anderlecht”, și-a amintit Victor Pițurcă la AS.ro LIVE.

Steaua s-a dezlănțuit cu Anderlecht

Pițurcă susține că Steaua ar fi putut să mai inscrie, dar a recunoscut faptul că Duckadam a salvat echipa la câteva faze dificile.

Reclamă
Reclamă 4

Am jucat și cu teamă, și cu plăcere și am realizat un meci fantastic. Puteam să marcăm vreo 6 goluri. Am ratat eu singur, a ratat Lăcătuș, a ratat Tudorel Stoica, singuri cu portarii. Au ratat și ei, a scos Duckadam câteva mingi”, a mai spus Pițurcă.

Reclamă

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:55

Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la Jocurile Olimpice 2024! Româncele, învinse de Swiatek și Paolini

14:53

Ion Ţiriac, derapaj incredibil după ce a văzut ceremonia din Franţa: „Ăsta este Parisul, cu travestiții, cu homosexualii”

14:37

VIDEOVerstappen, cel mai rapid în ultimul antrenament din Marele Premiu al Belgiei! Calificările, pe Antena 3 CNN și AntenaPLAY, 16:45

14:27

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş s-au calificat în semifinale la dublu vâsle feminin, la Jocurile Olimpice 2024

14:16

„Nu trebuie deranjat, vrem o medalie!” Camelia Potec, ultimele detalii înainte ca David Popovici să debuteze la Jocurile Olimpice

14:03

Sepsi – Dinamo, LIVE TEXT, 22:00! „Câinii”, fără victorie la Sfântu Gheorghe de cinci ani! Echipele probabile

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și