Închide meniul

FOTO | Cum arată permisul de conducere al lui Florinel Coman şi cine i-a devenit şofer. "A fost păcălit de unul şi de altul"

Antena Sport Publicat: 23 februarie 2021, 16:20

Reclamă
FOTO | Cum arată permisul de conducere al lui Florinel Coman şi cine i-a devenit şofer. "A fost păcălit de unul şi de altul"

AS.ro

Florinel Coman a rămas fără permisul obţinut în Ucraina

Florinel Coman s-a ales cu dosar penal în urma experienţei de ieri. Gigi Becali a spus că jucătorul riscă doar o amendă, pentru că nu şi-a înregistrat permisul în România. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum arată permisul lui Florinel Coman eliberat în Ucraina

Permisul lui Coman a fost eliberat în Ucraina pentru mai multe categorii: A, B şi BE, scrie observatornews.ro. Asta i-ar fi permis lui Coman să conducă şi vehicule cu remorcă!

Coman nu va mai putea sta însă o perioadă la volan din cauza vitezei excesive, cu care şi-a condus bolidul de lux. Poliţiştii îi vor reţine permisul şi dacă se va dovedi că este real.

Olimpiu Moruţan, şofer pentru Florinel Coman

Astăzi, Coman a avut nevoie de un şofer ca să ajungă la antrenament. Colegul său, Olimpiu Moruţan, i-a sărit în ajutor, scrie Fanatik

Reclamă

Florinel Coman a fost liniştit de patronul lui FCSB, Gigi Becali, care i-a transmis că nu este supărat pe el. Şi Giovanni Becali i-a luat apărarea fotbalistului în vârstă de 22 de ani, care a rupt recent contractul cu firma sa de impresariere. 

Giovanni Becali: "Ce să mai facă acum? O să fie un proces probabil"

"Eu sunt convins că a fost păcălit de unul, de altul, care i-au spus că e bine să-și ia permis de acolo, din Ucraina. Ce să mai facă acum? O să fie un proces probabil, o să-și ia o amendă și trebuie să meargă înainte. Problema lui cea mai importantă este să se pună pe picioare cât mai repede și să joace bine.

De asta are nevoie ca să se transfere afară. El a avut o accidentare tare ciudată, s-a zis că stă o săptămână și a stat vreo trei luni. Și uite ce greu reintră în forma de competiție.

Reclamă 4 / 0/3

E adevărat că managerii de afară se uită la orice amănunt, inclusiv la aceste probleme extra-sportive, și contează totul. Dar cel mai important pentru el este să joace fotbal, să o facă bine, să dea goluri. Nu am vorbit cu el, a făcut-o fratele meu Victor și i-a transmis să fie puternic și să-și revină. Asta e cel mai important”, a transmis Giovanni Becali, potrivit aceleiaşi surse.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:07 Tudorel Stoica, dezvăluiri despre Valentin Ceauşescu! Ce le-a spus despre blaturi jucătorilor care au cucerit Cupa Campionilor! 18:58 „Monstrul s-a întors” Thiago Silva s-a despărțit de Chelsea și a semnat cu Fluminense! Revenire de senzație în fotbalul brazilian 18:22 Adrian Bumbescu, „săgeţi” către Gigi Becali şi FCSB la petrecerea Stelei din 1986: „Se laudă cu al 27-lea titlu, nu e” 17:59 Jaqueline Cristian a ratat tabloul principal al turneului de la Roma! A fost învinsă în ultima rundă de calificări 17:28 „Voi discuta și cu alt club!” Dani Coman nu s-a înțeles încă cu CFR Cluj! Anunțul care îi dă fiori lui Neluțu Varga 17:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 7 mai 2024 17:18 FotoValentin Ceaușescu, apariție de senzație la petrecerea generației „Steaua 1986”. Cum a ajuns să arate la 76 de ani 17:09 FotoRivalele celebre ale Simonei Halep s-au întâlnit la Met Gala! Reacţia surprinzătoare a Mariei Sharapova: „Unde e Serena?” 16:31 După ce a ratat transferul lui Rafa Mujica, Gigi Becali a renunţat la un alt atacant cu cifre extraordinare! 16:28 „Pot ajuta!” Mircea Lucescu, primul mesaj după întâlnirea cu Dan Șucu și George Copos! Vezi toate știrile
Citește și