Închide meniul

FOTO | Cum arată permisul de conducere al lui Florinel Coman şi cine i-a devenit şofer. "A fost păcălit de unul şi de altul"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 februarie 2021, 16:20

FOTO | Cum arată permisul de conducere al lui Florinel Coman şi cine i-a devenit şofer. "A fost păcălit de unul şi de altul"

AS.ro

Florinel Coman a rămas fără permisul obţinut în Ucraina

Florinel Coman s-a ales cu dosar penal în urma experienţei de ieri. Gigi Becali a spus că jucătorul riscă doar o amendă, pentru că nu şi-a înregistrat permisul în România. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum arată permisul lui Florinel Coman eliberat în Ucraina

Permisul lui Coman a fost eliberat în Ucraina pentru mai multe categorii: A, B şi BE, scrie observatornews.ro. Asta i-ar fi permis lui Coman să conducă şi vehicule cu remorcă!

Coman nu va mai putea sta însă o perioadă la volan din cauza vitezei excesive, cu care şi-a condus bolidul de lux. Poliţiştii îi vor reţine permisul şi dacă se va dovedi că este real.

Olimpiu Moruţan, şofer pentru Florinel Coman

Astăzi, Coman a avut nevoie de un şofer ca să ajungă la antrenament. Colegul său, Olimpiu Moruţan, i-a sărit în ajutor, scrie Fanatik

Reclamă

Florinel Coman a fost liniştit de patronul lui FCSB, Gigi Becali, care i-a transmis că nu este supărat pe el. Şi Giovanni Becali i-a luat apărarea fotbalistului în vârstă de 22 de ani, care a rupt recent contractul cu firma sa de impresariere. 

Giovanni Becali: "Ce să mai facă acum? O să fie un proces probabil"

"Eu sunt convins că a fost păcălit de unul, de altul, care i-au spus că e bine să-și ia permis de acolo, din Ucraina. Ce să mai facă acum? O să fie un proces probabil, o să-și ia o amendă și trebuie să meargă înainte. Problema lui cea mai importantă este să se pună pe picioare cât mai repede și să joace bine.

De asta are nevoie ca să se transfere afară. El a avut o accidentare tare ciudată, s-a zis că stă o săptămână și a stat vreo trei luni. Și uite ce greu reintră în forma de competiție.

Reclamă 4 / 0/3

E adevărat că managerii de afară se uită la orice amănunt, inclusiv la aceste probleme extra-sportive, și contează totul. Dar cel mai important pentru el este să joace fotbal, să o facă bine, să dea goluri. Nu am vorbit cu el, a făcut-o fratele meu Victor și i-a transmis să fie puternic și să-și revină. Asta e cel mai important”, a transmis Giovanni Becali, potrivit aceleiaşi surse.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara Vezi toate știrile
Citește și